Varaždinci suspendirani i prijateljske igraju bez gledatelja

Objavljeno: 20.01.2012. 15:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Varaždinski nogometni prvoligaš u subotu igra dvije utakmice, no zbog suspenzije utakmice su zatvorenog tipa, te će se odigrati kao trening utakmice bez prisustva gledatelja. Tako će protivnik Varaždinaca u 11 sati biti varaždinska Sloboda, a u 14 sati trećeligaš Zelina...

Zbog odluke Arbitražog suda u korist igrača koji terete varaždinskog prvoligaša, Varaždinci su pod suspenzijom pa ne mogu igrati prijateljske utakmice, već im je dopušteno igrati trening utakmice zatvorenog tipa.

Ne skine li se suspenzija varaždinskom prvoligašu, neće moći igrati ni natjecateljske utakmice u nastavku proljetnog dijela prvenstva.

- Radimo sve da to riješimo do kraja siječnja. Razgovaramo s igračima oko rokova. 90 posto dugovanja odnosi se na slučaj Milan Pavličić - rekao nam je direktor NK Varaždina Zlatko Ivanković.

Do kad se ne riješi situacija oko suspenzije, Varaždinci će i dalje igrati trening utakmice zatvorenog tipa. Takve dvije na rasporedu su subotu 11 sati protiv varaždinske Slobode i u 14 sati protiv trećeligaša Zeline.

Komentari