Varaždinska karatistica Jana Skender do najsjajnijeg odličja u Čakovcu

Objavljeno: 10.09.2012. 13:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

U Čakovcu je proteklog vikenda održan 16. po redu međunarodni karate turnir Međimurje Open 2012., a od desetero varaždinskih karatista i karatistica, najbolji rezultat postigla je Jana Skender koja se okitila najsjajnijim odličjem...

Turnir je okupio 425 natjecatelja iz Slovenije, Mađarske, Srbije i Hrvatske, a za Karate klub Varaždin nastupilo je desetero natjecatelja.

Ivona Ciglar u kategoriji učenica do 36 kilograma zauzela je četvrto mjesto, a iste rezultate ponovili su Kristijan Želimorski u kategoriji učenika do 30 kilograma i Luka Salihović u kategoriji mlađih učenika do 30 kilograma.

Lovro Rozman i Tibor Kovačić nastupili su u kategoriji mlađih učenika do 38 kilograma i oba su osvojila 3. mjesto, a isti rezultat ponovila je i Tara Nikolić u kategoriji učenica do  32 kilograma.

Najbolji rezultat ostvarila je Jana Skender osvojivši u kategoriji učenica do 36 kilograma zlatno odličje, dok je Josip Skender ostao bez medalje.

Elma Garibović nastupila je u kategoriji kadetkinje do 54 kilograma i nakon tri dobivene borbe, izgubila je u finalu i tako osvojila drugo mjesto, dok je junior Enes Garibović u kategoriji do 76 kilograma osvojio treće mjesto.

Sljedeći turnir na kojim će članovi Karate kluba Varaždin braniti boje svoga kluba i grada bit će već za dva tjedna na međunarodnom turniru Karate Darfest Croatia 2012 u Daruvaru.

 

 

Komentari