Varaždinske stolnotenisačice do prve pobjede u polufinalu PH protiv Tisa

Objavljeno: 19.04.2012. 14:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Varaždinske stolnotenisačice u srijedu su protiv Tisa u poluzavršnici Prvenstva Hrvatske povele 1-0. U srijedu na domaćem terenu Varaždinke su svladale Zagrepčanke 4-2...

Prve su povele gošće preko Kupinić koja je 3-0 u setovima bila bolja od Varaždinke Anje Novak, no ubrzo su varaždinske stolotenisačice izjednačile. Prvi bod donijela im je Petra Petak svladavši aktualnu državnu prvakinju Sunčicu Vugrinec, glatko 3-0.

Na 2-1 Varaždinke su povisile preko Bojane Poljak koja je pobijedila Steljićevu 3-2 u setovima, a ista igračica u paru s Petekovom donijela je i treći bod Varaždinkama pobijedivši zagrebački par Vugrinec-Steljić također u pet setova.

Vugrinčeva je u idućem meču, pobjedom protiv Novakove smanjila rezultat na 3-2, a pobjedu i četvrti bod varaždinskim stolotenisačicama donijela je Poljakova koja je bila od Tine Kupinić 3-0 u setovima.

Susret poluzavršnice igra se na dva dobivena susreta, a pobjedom su Varaždinke stigle u vrlo zavidnu situaciju.

Sljedeći susret na raspored je u nedjelju u 17 sati, a pobjedom bi se stolnotenisačice Saše Suhodolčana plasirale u finale, gdje će ih najvjerojatnije čekati Mladostašice.

 

Komentari