Varaždinski kajakaši i kanuisti osvojili tri zlatna odličja u Zagrebu

Piše: eVarazdin

Objavljeno: 01.10.2012. 09:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Članovi Kajak kanu kluba Varteks nastupili se u subotu na 45. međunarodnom maratonu od Samoborskog otoka do Zagreba, a najsjajnija odličja odnijeli su David Rožmarić u kajaku jednosjedu kod juniora, Emil Milihram u kanu jednosjedu te Filip i August Bence u kanu dvosjedu kod seniora...

Na stazi dužine 30 km nastupilo je 98 posada iz Hrvatske,  Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Osim tri zlatna odličja, Varaždinci su osvojili i srebrna odličja. Na drugo mjesto plasirali su se tako Antonio Hiržin kod juniora u kajaku jednosjedu te  Aleksandar Brkušanin u konkurenciji seniora i Michel Ivić kod veterana.

Treće mjesto zauzeli su Darko Tomašek i Igor Krajcar u konkurenciji turističkih kanua dvosjeda, dok se u kajaku jednosjedu kod seniora Matej Herkov plasirao na peto mjesto.

U kajaku jednosjedu kod kadetkinja  na drugo mjesto se plasirala Maja Štimac, a u ukupnom poretku ekipa Kajak kanu kluba Varteks zauzela je treće mjesto.

 Članovi Kajak kanu kluba Varteks vrše posljednje pripreme za 8. Varaždinski maraton koji će se održati  u nedjelju 7. 10.  na stazi dužine 10 km po starom koritu rijeke Drave sa startom kod Svibovca za starije kategorije,  te 1,5 km za kadete.

 

Komentari