Varteks Di Caprio protiv Buzeta doživio šesti uzastopni poraz

Objavljeno: 16.10.2011. 11:07

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Rukometaši Varteks Di Caprija u subotu su doživjeli šesti prvenstveni uzastopni poraz na gostovanju od Buzeta. Domaćin je uvjeljivo svladao Varteksovce rezultatom 36-26...

Rukometašima Varteks Di Caprija nedostajao je ozljeđeni Babić, a u tijeku utakmice ozljedili su se Štimac i Prole pa je sve bilo na mladim neiskusnim igračima.

U utakmicu je bolje krenuo domaćin i od početka do kraja je kontrolirao. Od samog početka je vodio, te je iz minute u minutu svoju prednost povećavao. Poluvrijeme je završilo 22-14 za domaćina.

U drugom poluvremenu iskusna ekipa Buzeta održavala  je svoju prednost, povečavši je do kraja na plus deset.

Kod Varteksovaca istaknuo se Slaven Brdar sa devet postignutih pogodaka, dok se kod Buzeta istim brojem pogodaka istaknuo Davor Vukelić.

Trener Štimac čija je momčad izranjavana ozljedama izrazio je zadovoljstvo mlađim igračima koji su dobro podnjeli teret ove utakmice.

- Buzet je prava ekipa sastavljena od iskusnih prvoligaških igrača od kojih smo gubili i u jačem sastavu. Imamo problema sa ozljedama pa su mladi dobili priliku da se kale i dobro su odreagirali pa me to jako veseli – rekao je trener Varteks Di Caprija Tomislav Štimac.

U sjedećem kolu Varteks Di Caprio na domaćem terenu ugošćuje Pulu u kojem ima realne šanse da dođe do prve ovosezonske pobjede.

Buzet- Varteks Di Caprio 36-26 (22-14)

Buzet: Badurina ( 8 obrana), Šverko 1, Prodan, Vukelić d. 9, Vidović, Gašpar 4, Ljubotina 2, Vukelić M. 5, Jajčević, Jović, Vozila 5, Šunjić 5, Pavletić ( obrane), Sirotić, Vrkljan 5

Varteks Di Caprio: Hlapčić 3, Tači 1, Raguž 4, Marenčić 1, Šebetić 5, Brdar 9, Hirš, Varšić ( 1 obrana), Mirković 1, Petrić, Žganec 1, Ašanin ( 13 obrana), Štimac, Trojko 1, Prole

Komentari