Varteks Di Caprio stigao do prvog prvenstvenog boda

Objavljeno: 01.12.2012. 21:50

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Iako su dvije minute prije kraja rukometaši Varteks Di Caprija imali plus dva, u neizvjesnoj završnici nisu uspjeli stići do punog plijena, već su podijelili bodove sa rukometašima Medveščaka, odigravši 32:32...

U subotnji susret u dvorani na Dravi rukometaši Dalibora Valinčića su ušli dobro te u šestoj minuti imali prednost od 6:3. Zagrepčani su se u nastavku približili, no Varaždinci su i dalje držali pogodak do dva prednosti sve do 20. minute, kada su rukometaši Medveščaka izjednačili na 11:11. 

No, u završnici prvog dijela Varteksovci su se bolje snašli te na odmor otišli rezultatom 18:15. 

Prednost iz prvog poluvremena varaždinski rukometaši održavali su do sredine drugog dijela, kada su se gosti uspjeli približiti te izjednačiti, a u 48. minuti prvi puta na susretu su i poveli 25:26. 

Rukometaši Varteks Di Caprija pokazali su karakter i okrenuli rezultat u svoju korist te u 55. minuti imali dva pogotka prednosti. 

U neizvjesnoj završnici na kraju je došlo do podjele bodova pošto su u posljednjoj minuti Medvjedi postigli izjednačujući zgoditak i tako kući odnijeli bod. 

Najučinkovitiji u domaćim redovima bio je Mario Breljak s devet postignutih pogodaka, dok je kod Medveščaka najefikasniji bio Marko Gotovac sa sedam zgoditaka. 

Remijem protiv Medveščaka Varteks Di Caprio stigao je do prvog prvenstvenog boda, no i dalje je na posljednjem mjestu ljestvice sa nula bodova pošto je prije potonjeg susreta imao minus jedan bod. 

U idućem kolu Varteksovci na domaćem terenu ugošćuju rukometaše Splita. 

Varteks Di Caprio - Medveščak 32:32 (18:15)

Varteks Di Caprio: Žitnjak, Breljak 9(1), Petrić, Trojko 3, Žnidarić 4, Bedić, Marenčić 6, Petrošanec 1, Matučec (3 obr.), Valinčić, Marcijuš (7 obr.), Prole 2, Bačani, Težak 6(3), Bogović, Hirš 1

Medveščak: Rončević (5+1 obr.), Marinčić 6, Gotovac 7, Gadža 5(1), Puljić, Pašalić 4(4), Golić 2, Tokić 6, Lind, Štembal, Mateša (0+1 obr.), Vuletić, Jagić 1, Mravunac, Pavlović 1, Magdić

Komentari