Varteksovcima srebro i bronca na Memorijalu Krešimir Petanjek

Objavljeno: 29.12.2011. 16:05

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Prvi po redu memorijalni turnir u čast preminulog Krešimira Petanjeka održan je u varaždinskoj Areni. U utorak su se na parketu Arene borili dječaci do 2000. godišta, a mladi Varteksovci su osvojili srebro, dok su u srijedu rukometaši Varteks Di Caprija do 98. godišta osvojili treće mjesto...

Turnir je organiziran pod pokroviteljstvom Grada Varaždina , a riječ je o 1. Memorijalnom turniru Krešimir Petanjek u čast velikana varaždinskog rukometa i sporta općenito.

Na turniru su sudjelovale ekipe iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, a održan je u dva dana.

Prvog dana turnira, u utorak  snage je odmijerilo 17 ekipa do 2000. godišta, a najbolji su bili rukometaši Ormoža, srebrna je bila domaća ekipa Varteks Di Caprija, dok je treće mjesto odnijela ekipa Karlovca.

Najbolji igrač u 2000. godištu bio je Gašpar Hebar iz Ormoža, najbolji vratar Julio Milec iz Varteks Di Caprija, dok je najbolji strijelac bio Mihael Glasnović iz Maksimir Pastela s 31 postignutim pogotkom.

Drugog dana turnira, u srijedu na pakret varaždinske Arene izašli su dječaci do 98. godišta, a najviše rukometnog znanja u konkurenciji od 14 ekipa pokazali su rukometaši  Karlovca, koji su osvojili prvo mjesto. Srebrom oko vrata okitili su se Bjelovarčani, dok je treće mjesto osvojila domaća ekipa Varteks Di Caprija.

Najbolji igrač bio je Karlovčan Tomislav Štruk, najbolji vratar ponovo Varteksovac Marin Šutalo, dok je najviše pogodaka 34, postigao Hrvoje Migač iz Bjelovar.



Komentari