VIDEO: Kradljivci bicikla na Gradskim bazenima uhvaćeni kamerom

Objavljeno: 11.06.2014. 14:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: YouTube screenshot

U Varaždinu se nastavljaju krađe bicikala. Ovaj put na meti su bili bicikli ispred Gradskih bazena.

Kako doznajemo od njihovih vlasnika, bicikli su bili zaključani lokotom i vezani na štender za bicikle. Kradljivce su uhvatile nadzorne kamere Gradskih bazena.

– Na snimci se jasno vidi da je prvo jedan muškarac išao u izvidnicu, na wc, a potom su se dvojica vratila nakon dvadesetak minuta i kliještima presjekli lokote i odveli se na našim biciklima. Sve skupa trajalo je oko sat vremena – rekli su nam studenti Karlo i Antun kojima su ukradeni bicikli.

Sve su prijavili policiji, a od Gradskih bazena dobili su i snimku nadzornih kamera na kojoj se vidi krađa. Radi se o biciklima marke Marin i Trek.

– Kad smo izašli s bazena nismo mogli vjerovati da bicikala nema. Prvo smo mislili da ih je netko premjestio, ali smo se sjetili da je to nemoguće s obzirom na to da smo ih privezali za željezni štender – rekli su nam studenti.

Karlo i Antun mole građane da pregledaju snimku nadzornih kamera te da ukoliko prepoznaju osobe sa snimke odmah dojave varaždinskoj policiji na broj 192 ili na broj 372-401.

Komentari