Vidovec spreman za novu rukometnu feštu u subotu

Objavljeno: 25.08.2011. 16:25

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: arhiva.evarazdin.hr

RK Vidovec BIOS u subotu dočekuje beogradsku Crvenu Zvezdu, a sve je spremno za novu veliku rukometnu feštu u Vidovcu. Susret se igra u 20 sati i za njega već sada vlada veliki interes u varaždinskom kraju.

Organizacijske pripreme odavno su gotove, spreman je odličan gulaš, organizirane i klupice za feštu nakon utakmice, a sve je spremno i u samoj dvorani. U njoj je i nova profesionalna taraflex rukometna podloga, na kojoj su lani u Areni rukometaši Zagreba igrali svoje utakmice Lige prvaka. Stoga će ovaj susret biti i „otvorenje“ nove dvorane u vidovečkoj osnovnoj školi. Ulaznice za utakmicu još se mogu nabaviti, po popularnoj cijeni od 20 kuna, a moći će se kupiti i na ulazu u samu dvoranu.

Trener Zvonimir Melnjak pripremio je odlično svoju ekipu za „generalnu“ probu. Tijekom priprema u Veliko svladali su i budućeg konkurenta u ligi Đakovo, a protiv premijerligaša Spačve su u Vinkovcima poraženi s tek jednim golom razlike. U srijedu su odradili susret i protiv slovenskog prvoligaša Ormoža, u kojem su slavili s uvjerljivih 28:20.

Ligaško natjecanje vidovečki rukometaši počinju za dva tjedna, 10. rujna gostovanjem u Kutini, kod Moslavine, a ova utakmica protiv Crvene Zvezde bit će bitna i iz razloga jer će na njoj po prvi puta u pripremama zaigrati i dvojica mladih reprezentativaca, Vidaček i Sršen, koji su se vratili sa svjetskog prvenstva u Argentini za mlađe juniore.

Neće vjerojatno biti spremni za cijelu utakmicu, jer su tek „sletjeli“ prije nekoliko dana, ali dovoljno da ih vidovečka publika pozdravi, kao i četvoricu ostalih prinova, Jeftića, Melnjaka, Balenta, Vinceka. Zato će tu biti i svi ostali rukometaši, koji su lani odradili sjajnu sezonu, a u novoj ih očekuju novi izazovi.

Vidovečki klub i za to je spreman, igrački posložen na svim pozicijama, stručno i organizacijski također, a upravo Crvena Zvezda bit će veliki test za novu sezonu, i najbolji pokazatelj.


Vidovec BIOS – Ormož 28:20 (12:9)

Vidovec BIOS - Črnila, Vujović, Balent, A. Melnjak 4 (1), Brkinjač, N. Melnjak, Vincek 4, Bogović, Breljak, Lovrenčić 2, Malner 5(1), Jeftić 8, Turković, Dobovičnik 4, Cafuk, Svetec 1. Trener: Zvonimir Melnjak.

Ormož – Jeren, Žuran, Korpar, Krabonja 1, Rajšp 1, Bogadi 1, Radojković 1, Čudić 3, Špiljak 1, Sok 7(2), Hebar, Kljajić 2, Zmavc, Šišmanović 3(2). Trener: Saša Prpotnik.


Komentari