Protiv Kaštelana Vidovec Bios stigao i do treće pobjede

Objavljeno: 07.10.2012. 12:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Rukometaši Vidovec Biosa ostvarili su i treću pobjedu na domaćem parketu, u subotu navečer protiv Marine Kaštela, u utakmici gdje je prednost za domaćine mogla biti i izraženija...

Na kraju je Bios pobijedio samo s jednim golom razlike, ali gosti u niti jednom trenutku nisu vodili. Pobjeda zapravo i nije dolazila u pitanje, iako su na kraju imali čak i napad za remi.

Trener Saša Kuček imao ja po prvi puta u sezoni na raspolaganju i najiskusnijeg igrača Zorana Jeftića, što je mnogo značilo ekipi, koja je bolje otvorila susret u Vidovcu. Prednost je bila gol-dva, do sredine poluvremena. Tada prednost rukometaša Biosa počinje i rasti te je na poluvremenu „lagodnih“ šest golova razlike.

Gosti u nastavak ulaze serijom 5:1, i smanjuju na samo jedan gol. Đelalija, Ševo i sjajni Nenadić predvodili su Kaštelane, koji se nisu predavali. Ipak, Vidovec Bios ponovno polako odmiče, desetak minuta prije kraja, opet je pet razlike za Bios.

Ipak, tada vidovečki rukometaši ne znaju riješiti pitanje pobjednika. Četiri minuta prije kraja, igrači Saše Kučeka imaju čak četiri gola prednosti, no gosti smanjuju na samo jedan gol razlike. Imali su čak i posljednji napad, za izjednačenje, ali nisu ga realizirali.

Strijelce Biosa predvodio je Martin Marčec, sa šest golova, dok su Jeftić, M. Melnjak i Vidaček dodali po pet golova u jednoj kolektivnoj i izjednačenoj igri Vidovec Biosa. Vidovečki rukometaši stigli su tako do svoje treće pobjede na domaćem parketu i diobe petog mjesta tablice. u sljedećem kolu idu na novo gostovanje u Istru, u Poreč.

 

Vidovec Bios – Marina Kaštela 36:35 (21:16)

Vidovec, dvorana osnovne škole. Gledatelja: 600. Suci: Gladović i Volenik (oba Virovitica).

Vidovec Bios – Grd, Dobovičnik, Peček, Jeftić 5, Svetec 1, Vincek, M. Melnjak 5, Sršen 2, Vidaček 5, Breljak, Lovrenčić 3, Turković 3, Balent, Mišković 2, Herman 4, Marčec 6. Trener: Saša Kuček.

Marina Kaštela – Pepur, Bujas 1, Knezović, ebić, Topić 4, Ševo 5, Dželalija 6, Krokar 3, Grbeša, Babić 4, Bujas 2 (2), Bosnić, Jukić, Radnić 1 (1), Družijanić, Nenadić 9. Trener: Zvonko Papak.

Isključenja: Vidovec Bios 6 minuta (Herman 4, Dobovičnik 2), Marina Kaštela 2 minute (Ševo 2). Sedmerci: Vidovec Bios 0, Marina Kaštela 4(3).

Komentari