Vidovec Bios lagano slavio protiv pomlađenog Varteks Di Caprija

Objavljeno: 02.02.2013. 15:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Varaždinski premijerligaš Varteks Di Caprio kao domaćin je u petaka navečer odigrao susret protiv Vidovec Biosa u Vidovcu i očekivano poražen od trenutno puno snažnije ekipe, ali bila je to jedna lijepa utakmica, u kojoj su gledatelji mogli uživati...

S obzirom na probleme u Varteks Di Capriju, Vidovec Bios je uskočio kao organizator, prvog susreta nastavka prvenstva u Premier ligi, a utakmicu je gledalo oko petstotinjak ljudi.

Konačan rezultat glasio je 47:22 za Vidovec Bios, a od početka se igralo vrlo „otvoreno“ na obje strane. Rukometaši Biosa su s odličnim Grdom na golu (24+1 obrana) zatvorili sve pristupe, što iznimno mlad a ekipa Varteksa nije mogla pratiti. Osim što je obranio 25 lopti, Grd je i asistirao za najmanje desetak kontri i isigurnih pogodaka.

Bio je to susret bez grubosti, što je i normalno, jer su protiv Vidovec Biosa, igrala praktički „djeca“, njih čak devet u redovima Varteksa je bilo kadetskog ili mlađeg uzrasta. Vrijedni i samozatajni rukomenti stručnjak Boris Lilić, podmetnuo je ponovno leđa i vodi ovu mladu ekipu Varteks Di Caprija. Vrijedi svakako spomenuti i solidan „premijerligaški“ debi 15-godišnjeg Frane Vujovića, sina proslavljenog vratara Borisa Vujovića (još lani igrača Vidovec Biosa).

No ovo je praktički za Vidovec Bios bio tek trening susret. U sljedećem kolu, u goste Vidovcu stiže Buzet, dok će Varteks Di Caprio na put u Sisak.

U redovima Varteksa najefikasniji je bio Luka Trojko sa sedam golova, dok je strijelce Biosa predvodio Ivan Sršen, s čak 12 golova, a učinkoviti su bili još i Mišković (8) te Težak i Peček sa sedam golova. Zanimljivo, Sršen i Težak, uz stopostotnu realizaciju.

Varteks Di Caprio – Vidovec Bios 22:47 (12:23)

Vidovec, dvorana Osnovne škole. Gledatelja: 500. Suci: Kober (Zagreb) i Sunajko (Dugo Selo).

Varteks Di Caprio – Žitnjak (2 obrane), Mališa 1, Grgić, Trojko 7 (3), Keček, Kokijer 1, Marenčić 1, Dimitrijević 1, Varšić (3 obr.), Vujović 3, Valinčić 3, Patrčević (1 obr.), Bačani, Hlapčić 3, Tači, Hirš 2. Trener: Boris Lilić.

Vidovec Bios – Grd (24+1 obrana), Dobovičnik 2(1), Peček 7, A. Melnjak, Jeftić, Težak 7, Vincek 1, M. Melnjak 3(1), Sršen 12(5), Vidaček 4, Breljak 2, Lovrenčić 1, Turković, Balent, Mišković 8, Herman. Trener: Alan Belko.

Komentari