Vidovec Bios protiv Medveščaka u subotu po novu pobjedu

Objavljeno: 15.03.2013. 12:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U subotu u 19 sati, rukometaši Vidovec Biosa na domaćem parketu igraju protiv Medveščaka, a nadaju se nastaviti odličan proljetni niz pobjeda, sve kako bi što više poboljšali plasman na tablici...

Unatoč izostancima određenih važnih igrača, u nastavku sezone, Vidovec Bios je najbolja momčad ovog proljeća u Premijer ligi. Šest pobjeda i jedan remi, učinak je kakvim se ne može pohvaliti trenutno ni jedna ekipa u Hrvatskoj.

I da su takve rezultate ostvarivali na jesen, sada bi već bili sigurni u Ligu 6, što bi bila prvoklasna senzacija za ipak mali vidovečki klub. I dalje šanse za ulazak u borbu za prvaka postoje, ali o njima nitko ne razmišlja u klubu. Što je najvažnije, osigurana je Liga 4, iz koje će pobjednik u europska natjecanja, što je također sjajan uspjeh.

Stručni stožer i igrači ne razmišljaju o tome, koncentracija je samo na svaku sljedeću utakmicu te kako nastaviti dobru formu i odličan niz. A jedan od najzaslužnijih za dobru formu cijele ekipe je i odlični vratar Tomislav Balent, koji je u posljednjim susretima redovito među najboljima, ako ne i najbolji pojedinac iz redova vidovečkog kluba.

- Nema tu posebne mudrosti, drago mi je da sam u dobroj formi, ali to je zapravo posljedica igre cijele ekipe. Još bitnije, igramo odličnu obranu, tada je i meni puno lakše braniti – skromno ističe Balent.

Vidovec Bios do kraja sezone ima četiri utakmice, od toga dvije „papirnato teže“, Karlovac kod kuće i Zamet vani u posljednjem kolu, a predstoje im dvije „papirnato lakše“, protiv Medveščaka doma i u Splitu. Subota donosi stare prijatelje iz Zagreba, Medveščak, s kojim se Vidovec Bios lani borio i izborio za naslov prvaka 1. HRL.

- Sjećamo se tih utakmica, u Zagrebu smo remizirali, a kod kuće potvdili da smo ipak bolja ekipa. Pobijedili smo ih i ove sezone u Zagrebu, no sve to nema veze uoči subote. Svaka utakmica je nova, i u svaku utakmicu ulazimo maksimalno koncentrirano – ističe Balent.

Ipak, Vidovec Bios je favorit protiv Medvjeda, i od te uloge nitko ne bježi. Očekuje se pobjeda i nastavak lijepog niza.

- Apsolutno, očekujemo pobjedu i u ovom susretu, sigurno možemo ponoviti dobru igru kao iz posljednjih utakmica, a uz naše navijače, koji nas bodre na svakoj utakmici, pa i na gostujućima, mislim da ne možemo izgubiti – kaže vratar Balent.

Organizatori su se potrudili pa će ponovno svi posjetitelji moći, osim u odličnoj utakmici, uživati u programu prije, i poslije susreta. Osigurane su i kobasice za sve gledatelje, koje će zasigurno odlično prijati nakon nova dva boda.

Komentari