Vidovec Bios u odličnoj utakmici pobijedio Bjelovar

Objavljeno: 22.12.2012. 12:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Vidovec Bios na najbolji je mogući način okončao prvi dio sezone – pobjedom protiv renomiranog Bjelovara te će pauzu provesti na odličnom 7. mjestu tablice...

Bila je to nakon nekog vremena, odlična utakmica rukometaša Biosa, koji su dominirali i vodili od prve do posljednje minute susreta.

Vidaček i Peček su pogocima otvorili susret, a Grd bio siguran na golu. Prednost domaćih je bila 2-3 gola, a nakon golova Sveteca i Miškovića, na odmor se otišlo rezultatom 19:14.

U drugo poluvrijeme, domaći rukometaši, bodreni svojim navijačima, ulaze s tri uzastopna pogotka, za veliko slavlje u dvorani, pri rezultatu 22:14. Znalo se da je pitanje pobjednika vjerojatno rješeno.  U tim je trenucima igrao sjajno Dario Herman, koji je postigao ukupno sedam golova, dok je jedan više postigao Peček. Uz njih dvojicu tu je i odlični Alen Grd na golu, koji je skupio 17 obrana.

Bjelovarce je predvodio odlični Ivan Horvat, s čak 11 golova, Šimunović je dodao sedam, dok je Grgrić imao svoju „kvotu“ od 16 obrana.

-Zadovoljan sam današnjom igrom, cijela ekipa je igrala na visokom nivou, cijelu utakmicu, što mi je posebno drago. Bjelovar nije bezazlen protivnik, ali mi smo danas jednostavno morali pobijediti i sretan sam što nam je to pošlo za rukom – istaknuo je Alan Belko, trener Vidovec Biosa.

Niti u ovom susretu, Belko nije mogao računati na Jeftića i Balenta, a nekoliko dana prije utakmice, ozlijedio se i Marčec, pa je s posudbe u Varteksu vraćen Marko Težak. Unatoč svemu Vidovec Bios je zasluženo pobijedio.

Za rukometaše Biosa neće biti previše odmora, pripreme počinju već 3. siječnja,

- Nemamo puno vremena a odmor, čeka nas krvav rad. Prvenstvo počinje već 3. veljače, moramo biti maksimalno spremni, čeka nas velika borba u nastavku prvenstva – istaknuo je Belko.

 Vidovec Bios – Bjelovar 31:28 (18:14)

Vidovec Bios – Grd (17+0), Dobovičnik, Peček 8, A. Melnjak 2, Zadravec, Svetec 1, Težak,Vincek, M. Melnjak, Sršen, Vidaček 5(1), Črnila, Lovrenčić 1, Turković 3, Mišković 4, Herman 7. Trener: Alan Belko.

Bjelovar – Grkinić, Iv. Gašparović, Valinčić, Ezgeta 2, Jurišić, Horvat 11(4), Kontrec 1, Vidaković 2, Šimunović 7, Grgić (16+0 obr.), Ig. Gašparović 1, Gotal 3, Fiala, Tandara 1. Trener: Dalibor Sokač.

 

Komentari