Vidovec Bios uvjerljiv za kraj sezone protiv Dugog Sela

Objavljeno: 12.05.2012. 21:08

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

U posljednjoj utakmici sezone rukometaši Vidovec Biosa, uvjerljivom pobjedom nad Dugim selom, potvrdili su naslov prvaka 1. HRL. Dvorana u Vidovcu bila je ponovno pretijesna za sve one koji su htjeli pozdraviti ovaj velii uspjeh, najveći u vidovečkom kraju i dostojno ga proslaviti na velikoj rukometnoj fešti...

Utakmica je počela svečarski-tužno.  Svečarski, jer je trener domaćina-gostiju Dugog Sela Zvonko Kaleb, uoči utakmice uručio poklone predsjedniku Vidovec Biosa Josipu Vojvodi te kapetanu Zoranu Jeftiću, uz prigodan govor te čestitke u sljedećoj „premijerligaškoj“ sezoni.

Uoči početka utakmice, minutom šutnje Vidovčani su se oprostili od osnivača kluba, učitelja i dugogodišnjeg trenera Vladimira Gržina. Tom prigodom kćerke Ksenija i Lidija, primile su od kluba prigodnu zahvalnicu, što je najmanje za ovog neumornog sportskog radnika.

Gosti iz Dugog Sela držali su se solidno na početku utakmice, čak su i vodili 8:7, ali tada su rukometaši Biosa „prelomili“ susret na svoju stranu, Sršen, Jeftić i Miki Melnjak punili su mrežu gostiju pa je semafor uskoro pokazivao 11:19. Vidovečki rukometaši tu su malo i popustili, pa su gostiju smanjili na 16:20, ali već na odmoru se u slavljeničkom šatoru orila pjesma.

Prednost se u nastavku igre ponovno povećavala, kapetan Zoran Jeftić srijelac je četrdesetog, poznatog po „gajbi za ekipu“, a u posljednjim sekundama ponovno Jeftić zabija za konačnih 30:44 i veliko slavlje u dvorani.

Nakon ovacija s tribina, pobjedničkog plesa i pjesme, slavlje se preselilo u šator izvan dvorane, gdje je potrajalo do dugo u noć.

 

Dugo Selo: Duvnjak (6+0 obrana), Svečnjak, Jurakić 2(1), Šukan 8, Matezović 1, Mateljan 3, Markušić 1, Mehanović 2, Severec 2, Katavić, Mišković 5(2), Šuker, Janđel (4+0), Kljak 6. Trener: Zvonko Kaleb.

Vidovec Bios: Črnila (1+1), Vladušić 3, Dobovičnik 3, Bogović 1, Jeftić 8, Čolak, N. Melnjak, Vincek4, M. Melnjak 6, Sršen 8(1), Vidaček 4, Breljak 1, Lovrenčić 1, Malner, Turković 5, Balent (16+1). Trener: Saša Kuček.

 

Komentari