Vidovec Bios uz navijače na derbi protiv Medvjeda u Kutiji

Objavljeno: 04.11.2011. 12:19

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Derbi prvenstva u 1. HRL privlači iznimno mnogo pažnje rukometne javnosti, i to ne samo u rukometom žaluđenom Vidovcu, već i znanto šire, jer su mnogi već čuli za rukometaše Biosa...

Nakon Moslavine, Ivančice, Umaga, trenre Zvonimir Melnjak „Čmela“ i njegova trupa će na noge još jednom slavnom prvoligašu. I ne samo to, već klubu koji je bio dvostruki prvak bivše države te sedmerostruki osvajač jugo-kupa.

Veliki interes u cijelom varaždinskom kraju vlada za ovu utakmicu, navijači su najavili dolazak s jednim autobusom, a veliki broj rukometnih zaljubljenika dolazi i osobnim autima, tako da se očekuje najmanje dvestotinjak navijača Biosa u Kutiji Šibica.

U ekipi Vidovec Biosa spreman će biti i kapetan Alen Melnjak i njegov zamjenik Zoran Jeftić, koji su propustili posljednju utakmicu. Upravo Jeftić dvije je sezone nosio dres Medveščaka te bio i član seniorske reprezentacije koja je 2005. osvojila srebro u Tunisu.

-Iako sam igrao u Medveščaku, utakmica je to kao i svaka druga, nema razlike. Naravno da respektiramo Medveščak, a još do prije nekoliko godina nisam niti mogao sanjati da ću kao član Vidovec Biosa igrati za Premijer ligu protiv Medvjeda. Odlična smo ekipa, vjerujem da ćemo to potvrditi i u Zagrebu u nedjelju – ističe Jeftić.

„Dani ponosa i slave“ odavno su iza Medvjeda, koji su se nakon nekoliko godina „tavorenja“ pri dnu Premijer lige, od ove sezone našli u 1. HRL, ali tu im ide odlično. Na startu su minimalno pobijedili u Ivancu, a upravo iz Ivanca dolazi i jedna od glavnih uzdanica, odličan vanjski igrač, još lani do polusezone u Ivančici, Kevin Lind.

-Svi su me super prihvatili u Medvjedima, bez ikakvog problema. Igramo dobro ove sezone, ekipu Vidovec Biosa izuzetno respektiramo. Dobar sam prijatelj s Vidačekom, igrali smo zajedno, tu su i mladi reprzentativci Sršen i Vincek. Imaju i Jeftića, odlične vratare, iskusnog Vujovića, ali nikoga se ne bojimo, oni trebaju također respektirati nas – kazuje Lind.

Od osam utakmica poraženi su jedino u Labinu od Mladog Rudara te proteklog tjedna u Osijeku.

- Dobro igramo u sezoni, doživjeli smo neugodan poraz u Osijeku, gdje smo zakazali, nismo igrali kako treba. No nema posljedica, naučili smo što nije bilo dobro i vjerujem da ćemo to popraviti – ističe Kevin.

Kevin je ovaj tjedan bio član kadetske reprezentacije, s još nekolicinom igrača, dok su Štembal i Gadža bili s juniorima, gdje su bila i trojica rukometaša Biosa Vidaček, Sršen i Vincek. Bit će to i dobar pokazatelj čija rukometna mladost je trenutno bolja.

Vidovec Bios imat će u Zagrebu i bučnu podršku navijača, što će zasigurno biti dodatni adut njihovim igračima.

-Znam da je interes veliki, svjestan sam da ćemo imati veliku podršku naših navijača u Zagrebu. Utakmica se igra u malo neuobičajenom terminu, nedjeljnog ručka, no kako nama, tako i njima. Spremni smo i motivirani, pokazati sve što znamo, a nadam se da će to biti dovoljno za pobjedu – zaključio je Zoran Jeftić.


Komentari