Vidovec Bios zamalo na gostovanju iznenadio favorizirani Poreč

Objavljeno: 14.10.2012. 15:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Darko Gorenak

U dvorani Veli Jože u Poreču, rukometaši Vidovec Bios umalo su iznenadili jednu od najsnažnijih ekipa lige Poreč. Vidovečki rukometaši igrali su u „egalu“ do posljednjih desetak minuta, no na kraju su ipak poraženi s pet golova razlike...

Rukometaši Saše Kučeka igrali su vrlo dobro, bili u najmanju ruku al-pari, ako ne i bolji od domaćina. Prvo poluvrijeme bilo je izjednačeno, a predkraj prvog dijela Vidovec Bios vodi 15:14, da bi odlični Stefan Vujić pogotkom iz sedmerca odveo svoju ekipu s remijem na odmor.

I u nastavku gledamo hrabru igru Biosa, koji u 46. ima zaostatak od samo jednog gola. Potom slijedi razdoblje od čak sedam minuta bez gola, nakon čega Vujić odvodi poreč na 26:24. Domaćin pogađa još dva gola za prednost od četiri gola prednosti, nakon čega se Vidovec Bios više nije mogao vratiti u susret.

U redovima Vidovec Biosa najefikasniji su bili Turković sa šest golova te Vidaček sa pet pogodaka, a vrijedi istaknuti i povratak kapetana Alena Melnjaka, koji je ubilježio dva gola.

U sljedećem kolu u goste Vidovcu stiže vodeća ekipa lige, zagrebačka Dubrava, što će biti još jedna rukometna poslastica za navijače Vidovec Biosa.

 

Poreč - Vidovec Bios 30:25 (15:15)

Poreč – Cvitković (1 obr.), Čosić 2, Gašparini, Vujić 7(1), Thoss 4, Čorić 3, Vodila 1, Sladoljev (7+1 obr.), Petrić 1, Tomaić (1 obr.), Radaković, Rajko, Gruičić 4, Buvinić, Miličević 3, Čužić 5.

Vidovec Bios – Grd (6 obr.), Dobovičnik, Peček 1, A. Melnjak 2, Jeftić 1, Svetec 1(1), Vincek, M. Melnjak 1, Sršen, Vidaček 5, Lovrenčić, Turković 6, Balent 1 gol (3 obr.), Mišković 3, Herman 2, Marčec 2.

Komentari