Jesenski poraz dodatan motiv Vidovec Biosa u subotu protiv Županje

Objavljeno: 23.03.2012. 16:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Rukometaši Vidovec Biosa u subotu će u 19 sati će ugostiti Županju, jedinu ekipu koja im je u jesenskom dijelu sezone nanijela poraz, a upravo to dodatna je motivacija za nastavak pobjedničkog niza rukometaša Biosa, uz naravno činjenicu da se teško stečeno prvo mjesto na tablici mora zadržati.

Vidovečki prvoligaš, uskoro vjerojatno i premijerligaš, spreman je za susret sa Županjcima, iako ih u stručnom stožeru izuzetno respektiraju.

- Opasna ekipa, vrlo iskusna, sa Rajkovićem na gol. Igraju nešto sporije, nekako ziheraški, a mi ćemo to probati ubrzati te napraviti još jedan korak više prema osvajajnju prvog mjesta – oprezan, ali i optimističan je trener Saša Kuček.

Vidovec Bios je u ovoj utakmici favori, kao uostalom i u svakoj drugoj. A takve utakmice su posebno teške, kao što je bila teška i ona posljednja u Crikvenici, gdje su pobjedu ostvarili tek u posljednjem dijelu utakmice. Propustili su rukometaši Biosa susret riješiti znatno prije, u nekoliko navrata, na kraju se doveli u nezgodnu situaciju.

- Nije lagano držati takav kontinuitet, no o tome smo mnogo razmišljali. Osjećao se taj pritisak, malo nervoze, malo i zamora, jer smo prvih mjesec i pol morali malo jače raditi.Prilagodili smo sada treninge, da uhvatimo malo svježine za kraj sezone– ističe Kuček.

Za dva tjedna pred Vidovec Biosom je i veliki derbi prvenstva, u kojem dočekuju Medveščak NFD.

-Uopće o tome ne razmišljamo, ovaj tjedan nam je na pameti samo Županja, idući će biti Biograd, a tek nakon toga Medveščak. Stalno inzistiramo da se fokusiramo na ono što je pred nama. – ističe trener Vidovec Biosa. Što se tiče Medvjeda, sigurno će se tražiti ulaznica više, a upravo navijači su jedni od najvažnijih čimbenika uspjeha kluba.

I u Crikvenici je preko 120 navijača došlo bodriti svoje miljenike i znatno pomogli da se na kraju izbori važna pobjeda. Što se tiče domaćih utakmica, tu je već odavno stvar poznata – najveća fešta u vidovečkom kraju je kada igra Vidovec Bios.

Parovi 20. kola: Vidovec Bios – Županja, Umag – Ivančica, Đakovo – Medveščak NFD, Osijek – Biograd, Dugo Selo – Crikvenica, Moslavina – Senj Wallenborn, Mladi Rudar – Brod.

Raspored: Vidovec Bios 33, Medveščak NFD 32, Moslavina 25, Dugo Selo 24, Osijek 21, Senj Wallenborn 20, Umag 19, Županja 18, Crikvenica 17, Biograd 17, Đakovo 15, Mladi Rudar 12, Ivančica Ivanec 9, Brod 4.

Komentari