Varaždin

Više od 300 raspoloženih planinara u Turistu tulumarilo do zore

Objavljeno: 31.01.2016. 14:05

Zadnja izmjena: 15.02.2016. 18:02

Foto: D. Ristić / HPD MIV

Više od 300 planinara, članova HPD MIV i njihovih gostiju iz Međimurja i Podravine do jutarnjih sati zabavljalo se uz varaždinski CoolBand na 29. planinarskoj noći...

Osim pjesme i plesa, na ovom tradicionalnom druženju planinara u hotelu Turist bilo je pregršt nagradnih igara i priređena je velika tombola, doznajemo od Dragutina Ristića, jednog od 78 članova HPD MIV.

Priredbu, održanu 30. siječnja u  hotelu „Turist“, pozdravnim riječima, otvorio je predsjednik Hranislav Skenderović, te sa suprugom otvorio i prvi ples. Nakon više od dvadeset godina, sudionike ove zabavno – natjecateljske priredbe zabavljao je muzički sastav „Dileme“ da bi njihovo odlično muziciranje i pjevanje zamijenio ovaj puta, isto tako odličan, „Cool band“ iz Varaždina. 

Na početku programa svi sudionici odgovarali su na pismena pitanja u Kvizu znanja. Imali su tri pitanja sa tri mogućnosti odgovora. U izvučena tri odgovora glavnu nagradu, planinarski ruksak, dobila je Žužul Ivanka iz Varaždina. 

U igri spretnosti „Trka s balonima“ sudjelovalo je desetak natjecatelja a najbrža je bila Kata Dalmacija iz Zagreba sa osvojenim ručnim satom. Organizaciju ovogodišnje fešte koja je potrajala do jutarnjih sati podržalo je čak 42 sponzora, uglavnom malih obrtnika, te generalni sponzor MIV Varaždin.

Dodajmo i to da je Hrvatsko planinarsko društvo MIV Varaždin ovih dana proglašeno najboljom udrugom za rad sa mladima u 2015. godini.

Komentari