Više od tisuću ljudi bicikliralo Međimurjem u sklopu BIMEP-a

Objavljeno: 19.04.2012. 11:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Ilustracija

U organizaciji Međimurskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ održana je manifestacija BIMEP 2012. Međimurje se još jednom pokazalo kao gotovo idealan kraj za biciklizam, kako zbog svoje reljefne raznolikosti, tako i zbog svoje veličine, jer duljina staze koja povezuje sva stajališta iznosi oko 140 kilometara, što je izazov i za zahtjevnije bicikliste-rekreativce.

Zahvaljujući gotovo idealnom vremenu na manifestaciju se uključilo više od tisuću osoba te se može reći da je manifestacija ispunila svoje ciljeve, a to su popularizacija biciklizma kao jednog od najzdravijih sportova i ukazivanje na važnost redovne tjelesne aktivnosti u cilju očuvanja ljudskog zdravlja.

Kao i prijašnjih godina, i ove se godine na biciklijadu uključio veći broj obitelji s djecom, učenika osnovnih i srednjih škola, članova biciklističkih klubova, članova raznih udruga, rekreativaca.

Vidljivo je da se broj učesnika u manifestaciju iz godine u godinu povećava, što je jedan od pokazatelja da je BIMEP prihvaćen kao kvalitetna i zanimljiva manifestacija koja svake godine privlači sve više zaljubljenika u biciklizam i pobornika zdravog načina života.

Komentari