Za novi hotel i bolnicu u Varaždinskim Toplicama oko 60 milijuna eura

Objavljeno: 15.02.2013. 13:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U rekonstrukciju hotela Minerva u planu je ulaganje od dodatnih 20 milijuna kuna, donosi Varaždinski tjednik. Nedavno je predstavljen projekt izgradnje hotela Jupiter i bolnice Junona u sklopu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice...

Na Adria Hotel Forumu koji je održan u zagrebačkom hotelu Westin hrvatskim i međunarodnim panelistima prezentirani su i investicijski projekti izgradnje hotela Jupiter i bolnice Junona u sklopu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice.

Ukupna vrijednost investicije za novi hotel i bolnicu iznosi oko 60 milijuna eura.

- Ovo je drugi Forum na kojem se susreće struka hotelske industrije, ali i investitori. Ovo je prilika da promoviramo i prezentiramo našu Specijalnu bolnicu kao nadu hotelsko-zdravstvenog turizma. Okupljenima smo predstavili naše investicije koje podrazumijevaju ulaganje u izgradnju hotela s četiri zvjezdice i bolnice te rekonstrukciju postojećeg hotela Minerva - rekao je ravnatelj Specijalne bolnice Damir Mihalić.

Više o novim investicijama koje su planirane u Varaždinskim Toplicama pročitajte u Varaždinskom tjedniku od četvrtka 14. veljače.

Komentari