Općina Sračinec

Za roditelje najmlađih Sračinca omogućeno sudjelovanje u programu 'Rastimo zajedno'

Objavljeno: 05.01.2024. 17:44

Zadnja izmjena: 06.01.2024. 21:49

Roditelji djece u dobi do četiri godine života s područja Općine Sračinec mogu se uključiti u program radionica  'Rastimo zajedno', koji je nastao je kao dio Programa za rani razvoj djece i poticajno roditeljstvo 'Prve 3 su najvažnije!' Ureda UNICEF-a u Hrvatskoj.

Svrha programa je omogućiti razmjenu informacija, znanja, vještina i podrške koji roditeljima koriste u ispunjavanju njihovih roditeljskih odgovornosti te promiču osobni rast i razvoj kompetentnosti roditelja i djeteta, izvijestili su iz Općine Sračinec.

Program se sastoji od 11 dvosatnih radionica, a planirani početak je krajem siječnja. Radionice će provoditi ravnateljica Kristijana Silov, pedagoginja Tihana Blaži i odgojiteljica Ružica Conar, polaznice edukacije za voditelje programa, koja se provodi u stručno-razvojnom centru, u Dječjem vrtiću Radost u Zagrebu.  Program je potpuno besplatan za roditelje, a za sve informacije vezane uz prijavu mogu se javiti u dječji vrtić, telefonski ili putem e-maila, navode iz Općine Sračinec.

Komentari