Za sada nema najava izlazaka članova HNS-a iz stranke

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 24.01.2014. 11:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: HNS

U Kulturnom centru "Ivan Rabuzin" u Novom Marofu u četvrtak, 23. siječnja, održana je prva Koordinacija predsjednika haenesovih podružnica Varaždinske županije nakon provedenih unutarstranačkih izbora.

Koordinacija predsjednika podružnica je statutarno tijelo u čijem radu sudjeluje svih 28 predsjednika općinskih i gradskih podružnica, a svrha joj je da osmišljava i predlaže načine oživotvorenja programa i odluka nadležnih tijela stranke, te da potiče poboljšanje međusobne komunikacije i suradnje podružnica, poglavito na područjima i temama od zajedničkog interesa.

Na početku je predsjednik ŽO HNS Predrag Štromar upoznao prisutne sa čitavom situacijom oko isključenja Radimira Čačića iz članstva, te je u kratkoj raspravi zaključeno da se odluke tijela stranke moraju poštivati i da interesi pojedinaca ne mogu biti ispred interesa stranke.
U narednih dvadesetak dana sastat će se predsjedništva u svim podružnicama, te će se razgovarati s članstvom o provedbi svih dogovorenih aktivnosti i projekata kao i pripremama za naredne izbore za Europski parlament.

Predsjednici podružnica izvijestili su predsjednika ŽO da za sada nema nikakvih najava o izlasku članova iz stranke, te su sigurni da će HNS u Varaždinskoj županiji i dalje biti stranka koja je prvenstveno odgovorna prema svim građanima i na taj način i dalje provoditi programe i projekte.

Komentari