Za sanaciju klizišta u Varaždinskim Toplicama 724 tisuće kuna

Objavljeno: 07.11.2013. 19:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Svoger/VT

Za svega tri tjedna mogla bi biti gotova sanacija najvećeg klizišta na području grada Varaždinske Toplice što se nalazi na županijskoj cesti Varaždin – Varaždinske Toplice.

Klizište su u društvu topličke gradonačelnice Goranke Štefanić i dogradonačelnika Nedjeljka Mihalića danas, 7. studenog, obišli dožupan Varaždinske županije Alen Košić i ravnatelj Županijske uprave za ceste Tomislav Osonjački.

- Ovo je najveće klizište u Varaždinskim Toplicama, na županijskoj je cesti i sanacija je bila nužna. Zahvaljujemo Varaždinskoj županiji i Županijskoj upravi za ceste jer su prepoznali hitnost ovog problema i počeli ga rješavati – rekla je Goranka Štefanić.

Vrijednost ove investicije iznosi 724 tisuće kuna, a Županija je ove godine predvidjela i sanaciju klizišta na nerazvrstanim cestama.

- Klizište u Varaždinskim Toplicama svake se godine sve više širilo i sada je bilo krajnje vrijeme da ga se sanira. Županija je ove godine predvidjela i sanaciju klizišta na nerazvrstanim cestama, što se pomaže s 35 tisuća kuna po klizištu – rekao je dožupan Košić.

Više o ovoj temi pročitajte u idućem broju Varaždinskog tjednika koji izlazi 11. studenog.

Komentari