ivanec

Započeli radovi na drugoj fazi uređenja odvojka Ulice Petra Preradovića

Objavljeno: 18.07.2023. 11:30

Zadnja izmjena: 18.07.2023. 11:30

Započeli su radovi na drugoj fazi uređenja odvojka Ulice Petra Preradovića u Ivancu, od Osnovne škole Ivanec prema obilaznici. Druga faza radova obuhvaća dovršetak ulice, a urediti će se manje parkiralište te okretište i stajalište za školske autobuse.

Važno je istaknuti da po završetku započetih radova završava zahtjevan višegodišnji projekt uređenja i infrastrukturnog opremanja Ulice Petra Preradovića, a kojim je stvorena nova moderna gradska četvrt s velikim brojem stambenih, ali i poslovnih objekata.

- Naime, preduvjeti za drugu fazu radova stvoreni su po završetku gradnje i uređenja skate i biciklističkog parka, a sa sada započetim radovima usklađuje se cjelovit projekt uređenja istočnog dijela Preradovićeve ulice i kompleksa između Osnovne škole i Dječjeg vrtića - ističu iz gradske uprave.

Vrijednost radova u drugoj fazi iznosi 198.500 eura, a temeljem provedenog postupka nabave radove izvodi Graditeljstvo Andrija Grabar. Planirano je da se do početka nove školske godine većina građevinskih radova završi.

Komentari