Županija obavila audit "Sustava upravljanja kvalitetom"

Objavljeno: 23.08.2011. 11:36

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Varaždinska županija uspješno je obavila nadzorni audit „Sustava upravljanja kvalitetom“.

Nadzorni audit sustava upravljanja kvalitetom u 2011. godini provela je tvrtka CroCert d.o.o. iz Zagreba. Riječ je o sustavu koji je Varaždinska županija izgradila tijekom 2005./2006. godine prema normi ISO 9001:2008 za područje djelovanja područne samouprave, koristeći ga kao alat za stalno unapređenje načina rada i kvalitete usluga koje pruža građanima.

Župan Predrag Štromar, ovom sustavu daje veliku podršku i poticaj, pojasnio je kako je uspješno završen nadzorni audit potvrda kriterija uspješnosti i kvalitete koja jamči profesionalno  i učinkovito djelovanje.

- Ovaj 'Sustav za upravljanje kvalitetom (SUK)' uspješno koristimo kako za razvoj postojećih procesa i usluga, tako i za razvoj novih usluga. Smisao cijelog sustava je neprestano unapređivanje poslovanja, a to nam garantira daljnji razvoj ove županije u pravcu moderne i efikasne jedinice regionalne samouprave- rekao je župan.

Razlog uvođenja sustava upravljanja kvalitetom, njegovo održavanje i stalno unapređivanje je osigurati efikasno upravljanje i nadzor svih aspekata kvalitete djelovanja.

Stavljajući naglasak na preglednost i javnost rada, aktivno uključivanje javnosti u oblikovanje i realizaciju politika razvoja pojedinih područja skrbi za građane prateći njihovo zadovoljstvo pruženom kvalitetom usluga.

Komentari