Ivančica i Zadrugar o pobjedniku kupa na stadionu Varteksa u 19 sati

Objavljeno: 07.06.2012. 09:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Na stadionu NK Varteksa u četvrtak će se odigrati finale Županijskog kupa između Ivančice i Zadrugara, a obje ekipe vjeruju da mogu do trofeja...

Veliko županijsko finale igra se u 19 sati, a u predigri će se odigrati finale juniora, između Podravine i Nedeljanca. Cijena ulaznice je samo 20 kuna, a prihod ide u humanitarne svrhe.

Zadrugar se u finale plasirao svladavši u polufinalu Plitvicu iz Gojanca, dok su Ivančani to izborili preko Podravine.

Ivančicu su svi otpisali pošto ih je Podravina u prvom susretu pobijedila 5-1, no ivanečki nogometaši su napravili veliki preokret i u drugoj utakmici slavili 4-0 te se plasirali u finale u koje ulaze kao favoriti.

- Ivančica je izraziti favorit, no mi smo iskusnija ekipa pa ćemo to iskustvo probati iskorisiti – rekao je napadač Zadrugara Marko Šegović koji je u 1. ŽNL ove sezone postigao 13 pogodaka.

S druge kapetan Ivančana očekuje vrlo jedosmjernu utakmicu.

- Ekipu Zadrugara osobno ne poznajem, no mi ćemo krenuti "sto na sat" i mislim da pobjeda ne bi trebala izostati- istaknuo je kapetan Ivančice Neven Pađen.

Zadrugar je prije dvije sezone također bi u finalu, a bolji od njih bio je Rudar 47. Igrači iz Hrastovskog dakle imaju iskustvo igranja u finalima i tu vide svoju šansu.

- Sigurno ćemo mirnije reagirati na atmosferu iako je riječ o kvalitetnoj ekipi. Nemamo što izgubiti, mi smo svoj cilj ostvarili samim ulaskom u finale jer smo tako automatski ušli u pretkolo Hrvatskog kupa- rekao je kapetan Zadrugara Danijel Kolak.

Ivančanima je prvenstvo završilo prije deset dana, a sezonu su završili na osmom mjestu 3. HNL sjever, otkinuvši bodove najboljima. Zadrugar je prvenstvo u najvišem rangu županijskog nogometa završio na šestom mjestu.

- Igra se samo jedna utakmica u kojoj je sve moguće. S obzirom da se natječemo u višem rangu očekujem pobjedu, utakmicu trebamo ozbiljno shvatiti i od početka krenuti odlučno- zaključio je obrambeni igrač Ivančice Davor Priher.

Komentari