velik interes članica i simpatizerki

Županijski SDP povodom Dana žena organizirao predstavu u HNK

Objavljeno: 09.03.2018. 11:24

Zadnja izmjena: 09.03.2018. 11:24

Povodom Međunarodnog dana žena, jučer je organizaciji županijskog SDP-a u HNK izvedena predstava "Gospon lovac“.

Okupljenim ženama obratila Dubravka Biberdžić, potpredsjednica Županijske organizacije, kao i Mario Habek, predsjednik županijskog SDP.

- Drago mi je da ste i ovoga puta ispunile ovu kazališnu dvoranu kako bi svi zajedno obilježili ovaj dan. Mi ćemo se kao stranka i dalje truditi i boriti za ravnopravnost žena u našem društvu - rekao je Habek, istaknuvši:

- Vodit ćemo brigu o tome da bude 50 posto žena na listama za Hrvatski sabor, a to je još jedan pomak i pokazatelj da se SDP uvijek trudi da žene budu ravnopravne muškarcima. Inače, ovdje u varaždinskoj županiji SDP je u posljednjih osam godina vlasti pokazao koliko cijeni žene  – istaknuo je Habek.

Čestitke uz Međunarodni dan žena dan uputio je i član Predsjedništva ŽO SDP-a, ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić.

- Ovo je taj jedan dan kojim se pokušava skrenuti pozornost na sve ono što krivo radimo svih ostalih dana u godini. Prije dvije, tri godine mislili smo da su mnoge bitke dobivene, međutim, sad vidimo da nisu, da se i žene i muškarci moraju ponovo pokrenuti i boriti, kako bi se dosegnuli neki standardi. Nadam se da će u sljedećem periodu to biti postignuto, da će situacija biti mnogo bolja nego dosad, a žene zaista ravnopravne muškarcima – zaključio je Bilić.

Komentari