Zvonimir Sabati ponovo izabran za predsjednika HSS-a Varaždinske županije

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 13.01.2014. 09:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: HSS

U Maruševcu je 11. siječnja održana Izborna skupština HSS-a Varaždinske županije.

Skupštini je prisustvovao i predsjednik HSS-a Branko Hrg koji je u svom izlaganju posebno izdvojio potrebu sloge i zajedništva, te značajno više neposredne komunikacije sa članstvom, naglasivši posebno da smo mi jedna velika obitelj i da se tako trebamo i ponašati.

Smatra da je HSS na lokalnim izborima postigao dobre rezultate, imajući u vidu kako imamo samo jednog zastupnika u Hrvatskom saboru i permanentno prisutnu medijsku blokadu na nacionalnim medijima. Uvjeren je da ćemo na izborima za EU Parlament izboriti jednog europarlamentarca, a već na našim parlamentarnim izborima postići puno bolji rezultat i da ćemo imati jak vlastiti klub zastupnika i značajan utjecaj na formiranje Vlade RH.

Osvrnuo se i na nerad, nesposobnost i nekompaktnost postojeće Vlade RH koja se bavi beznačajnim pitanjima, ne rješavaju se problemi u školstvu, zdravstvu, a selo i poljoprivreda odumiru, raste broj nezaposlenih, te se stječe dojam kao da žele sustavno uništiti ruralna područja.

Za predsjednika HSS-a Varaždinske županije ponovno je izabran dr.sc. Zvonimir Sabati, potpredsjednici su Darko Marković, dr.sc. Nina Begičević Ređep, Lidija Petrinjak i Stjepan Hren.

Izabrani tajnik je Marijan Štefanko, a blagajnik Neven Huđek. Povjerenica za mlade je prof. Sanda Golub, a birani članovi Županijskog odbora su Josip Baneković, Ilija Fijok, Mihael Magdić, Sanela Puštek, Damir Andrašek, Marijan Fatiga, Slavek Repić, Ivan Piskač, Gabrijela Vincek i Ivan Rogina.

U rad županijskog odbora su još uključeni svi predsjednici općinskih i gradskih organizacija, članovi predsjedništva, predsjednici podžupanijskih organizacija i predsjednici naših asocijacija.

Komentari