uoči izbora

Foto - Milanović u Varaždinu: 'Bosilj je počistio HDZ i Čehoka, tako će uskoro biti i u Hrvatskoj'

Predsjednik Republike Zoran Milanović danas je boravio u Varaždinu na poziv gradonačelnika Nevena Bosilja...
Objavljeno: 10.04.2024. 15:21

Zadnja izmjena: 10.04.2024. 15:50

Foto: Lidija Filipović

Predsjednik Republike Zoran Milanović danas je boravio u Varaždinu na poziv gradonačelnika Nevena Bosilja. Zajedno su obišli novoobnovljenu Gradsku vijećnicu te održali radni sastanak s Gradskom upravom.

Bosilj je otkrio nekoliko tema o kojima su razgovarali s Milanovićem, između ostalog i o varaždinskim balama i nedavnom boravku premijera Plenkovića u Varaždinu.

- Osam godina je AP na vlasti, sadašnji ministar gospodarstva Damir Habijan je bio četiri godine predsjednik Gradskog vijeća i nisu našli rješenje za bale. Smatram da je jednostavno nekorektno doći u Varaždin i reći 'građani mi čestitaju na rješenju bala'. Jedna stvar je financiranje, a druga stvar da je netko napravio projekt i riješio problem  - kazao je gradonačelnik, dodavši kako su također razgovarali o obrazovanju i stanogradnji.

'Primjer Varaždina uskoro i na razini Hrvatske'

Predsjednik Milanović iz Varaždina je ponovno prozvao HDZ-ovu Vladu te poručio:

- Javljamo se iz ovog prekrasnog atrija koji je uređen u skladu sa najvišim standardima. Tako će biti i Hrvatska za par tjedana. Kao što je Bosilj ovdje počistio HDZ i Čehoka, tako će se dogoditi i u Hrvatskoj. HDZ je pokazao što zna i što neće. Neće uređeno društvo i neće igrati po pravilima. Ta pravila se ne odnose na njih. Tu su isto u Varaždinu napravili prekršaj sa štandom. Grad koji je gospodar ti kaže štand mora izgledati ovako i ovako i tu. Ne, lopovi ga maknu deset metara. To rade - poručio je.

Komentari