sjednica prije ljetne stanke

Foto - Bosilj na Gradskom vijeću: 'Za bale se traži dlaka u jajetu i očito čeka politički mig'

Gradonačenik se nada u kolovozu potpisati ugovor s izvođačem, te napominje kako postoji švicarski investitor koji – iako ima građevinsku dozvolu – ne želi pokrenuti investiciju prije nego započne sanacija...
Objavljeno: 28.06.2023. 16:14

Zadnja izmjena: 28.06.2023. 16:21

U tijeku je posljednja sjednica Gradskog vijeća prije ljetne stanke, na kojoj je, tijekom aktualnog sata, gradonačelnik Neven Bosilj poručio da se konačna suglasnost fonda za rješavanje bala pokušava usporiti.

Bale unatoč tome smatra „rješenima“, rekao je.

- Mi smo im predali sve papire, odluka je trebala biti tehnička, ali budući da se očito radi o političkoj odluci, gospoda iz Fonda poslali su nam 6. lipnja zahtjev za dopunu stvari koji nikad od nikoga tražili nisu. Mi smo sve to pripremili i ovih dana ćemo poslati, iako to s odlukom nema apsolutno nikakve veze i po meni se to odnosi samo na kupnju vremena zato jer je to očito vrući krumpir. Netko na vrhu države mora reći: da, oni su sve odradili, što je i jasno vidljivo, te potpisati tu odluku. Očito se čeka određeni politički mig – rekao je Bosilj.

Gradonačenik se nada u kolovozu potpisati ugovor s izvođačem, te napominje kako postoji švicarski investitor koji – iako ima građevinsku dozvolu – ne želi pokrenuti investiciju prije nego započne sanacija.

- Pokušavaju tražiti dlaku u jajetu, ali ne mogu ni tu dlaku pronaći jer je nema. Ja sam razočaran. Otvoreno sam pozvao gospodina župana da podrži rješenje varaždinskih bala. Dobio sam nekakav nemušti odgovor. Nadam se da će se to promijeniti – zaključio je gradonačelnik.

Komentari