izbori 2024.

Foto - HDZ održava skup za skupom u Varaždinskoj županiji, jučer u Breznici

Objavljeno: 06.04.2024. 09:35

Zadnja izmjena: 06.04.2024. 09:35

Foto: Boris Matijašec

Izbori 2024.

Vodstva županijskih organizacija HDZ-a iz Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Međimurske i dijela Zagrebačke županije u Breznici su sinoć održala sastanak o predstojećim izborima, organizaciji i predizbornoj kampanji te izbornom programu.

Tim su povodom dali podršku kandidatima koji će ih predstavljati na nadolazećim izborima za Hrvatski sabor u III. izbornoj jedinici, a nositelj liste i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak osvrnuo se na izborni program.

- Do kraja idućeg mandata prosječne plaće planiramo dići na 1.600 eura, mirovine na 750. Do kraja idućeg mandata svako dijete s područja treće izborne jedinice imati svoje mjesto u vrtiću. Uvest ćemo jednosmjensku nastavu u sve škole na području treće izborne jedinice. Započeli smo sa izgradnjom brzih cesta i obilaznica, a o tome su najbolje govorili ugovori o tim izgradnjama i početku radova. Nastavljamo sa izgradnjom aglomeracija, sve kako bi zaštitili jedan od najvrednijih resursa današnjice, to su vode. U idućih godinu dana Ivančicu, Strahinčicu, Ravnu goru, Maceljsko gorje proglasiti ćemo Parkom prirode - rekao je Stričak.

Komentari