reakcija

Grad Ivanec Vijećnicu prenamijenjuje u uredske prostore i arhivu? Žestoka reakcija iz HDZ-a

U HDZ-u su se dotaknuli i stanja na cestama u Ivancu. "Stanovnici Grada Ivanca na pojedinim mjestima žive u nemogućim uvjetima", kažu...
Objavljeno: 15.09.2023. 08:50

Zadnja izmjena: 15.09.2023. 09:02

HDZ Grada Ivanca nakon posljednje sjednice Gradskog vijeća oglasio se priopćenje za javnost u kojem tvrde kako Grad Ivanec „ostaje bez Gradske vijećnice“ u centru grada.

Gradska vijećnica, kako navode, prenamjenjuje u dodatne uredske prostore i arhivu,  a to se događa, kako napiminju – „bez ikakvog dogovora sa širom javnosti te izabranim vijećnicima“.

- Grad Ivanec kao drugi grad Varaždinske županije tako ostaje bez svoje vijećnice kao reprezentativnog prostora za održavanje sjednice ili primanje gostiju, dužnosnika u posjetu gradu – napisali su na Facebooku.

Da je tome tako, tvrdi i SDP koji se jutros oglasio priopćenjem.

  • Tko će odgovarati za štetu na automobilima? U HDZ-u su se dotaknuli i stanja na cestama u Ivancu. "Stanovnici Grada Ivanca na pojedinim mjestima žive u nemogućim uvjetima. Na naše opetovano traženje konkretnog odgovora, aktualna izvršna vlast ništa ne razumije, ni za što nije odgovorna, a za sve nedaće i probleme krivi uvijek nekog drugog. Tko će na kraju odgovarati za loše dugotrajno stanje cesta te posljedičnu štetu na automobilima, stanovima i kućama? Možda aktualna izvršna vlast nađe nekog krivca."

Komentari