sporni slučaj

Foto - HDZ: Bosilj se nije odazvao na okupljanje stanara VTC-a, problem hitno na Gradsko vijeće

Kako navode iz HDZ-a, Oreški je najavila kako će Klub vijećnika HDZ-a tražiti hitno stavljanje ove točke na dnevni red iduće sjednice Gradskog vijeća...
Objavljeno: 08.04.2024. 10:31

Zadnja izmjena: 08.04.2024. 10:34

Foto: Arhiva

Vijećnica HDZ-a Aranka Oreški osvrnula se na posljednje okupljanje stanara kvarta Kozarčeva, točnije oko VTC-a, na koji je prema njezinim riječima bio pozvan i gradonačelnik Neven Bosilj, ali nije se odazvao. U svom priopćenju HDZ je priložio i fotografije s navedenog okupljanja koje se održalo kako bi se riješio problem s parkirnim mjestima i prilazima pojedinim zgradama. 

Kako navode iz HDZ-a, Oreški je najavila kako će Klub vijećnika HDZ-a tražiti hitno stavljanje ove točke na dnevni red iduće sjednice Gradskog vijeća, a podršku će, prema najavama, tražiti i od drugih članova vijeća bez obzira na stranačku pripadnost. Oreški je kazala kako je predložila Bosilju da se napravi procjena vrijednosti nekretnine i da se krene u rješavanje tog problema.

- Dobila sam odgovor od gradonačelnika da to nije problem Grada, već stanara. Svaka prava vlast rješava probleme svojih građana, bez obzira tko je odgovoran za te probleme. Što se tiče ove gradske vlasti, ona je građane prepustila same sebi te im poslala poruku da su građani drugog reda - navela je.

Oreški zaključno poručuje: 'Ovo nije stjecanje političkih bodova, već traženje rješenja za građane kvarta Kozarčeva'

Komentari