'ljubav sve pobjeđuje'

'NAJNESPOSOBNIJI ŽUPAN' I 'BLUD' Evo što su sve donedavno govorili Stričak i Štromar

Objavljeno: 09.06.2017. 13:55

Zadnja izmjena: 09.06.2017. 15:07

Koalicija HNS-a i HDZ-a izazvala je veliku pomutnju na političkoj sceni Hrvatske, ali se itekako reflektira i na naš kraj, u kojemu je HNS tradicionalno imao svoje najjače uporište i obično uzimao vlast i na gradskoj i na županijskoj razini.

>>DOZNAJEMO HDZ-ovcima našeg kraja središnjica navodno zabranila izjave na temu HDZ-HNS

U tom su kontekstu najljući protivnici bili HNS i HDZ, a njihov politički rivalitet često se prenosio i na personaliziranu razinu odnosa između vodećih ljudi, konkretno Predraga Štromara i Anđelka Stričaka. S obzirom da Internet uistinu pamti sve, podsjećamo ovdje na neke od najjačih izjava koje su Štromar i Stričak davali jedni o drugima - kao i o suparničkoj strani općenito - prije no što su njihove stranke sada pružile ruku jedna drugoj. Izjave koje navodimo stare su svega nekoliko mjeseci. 

Stričak o 'najnesposobnijem županu u Hrvatskoj'

To znači da smo bili u pravu kad smo upozoravali da župan g. Predrag Štromar sramotno koristi djecu (učenike) u predizborne svrhe. 22. 8. 2016.
Ponavljam, jedini koji treba snositi odgovornost je g. župan. Kad na čelo zdravstvenih ustanova imenuješ osobu s iskustvom u drvnoj industriji (Mladena Smoljanca), bolje i ne možeš očekivati.22. 8. 2016.
Dok se naše kolege zalažu za osiguranje navedenih potrebnih sredstava i politiku suradnje, aktualna županijska vlast HNS-SDP vodi politiku "što gore - to bolje!"20. 1. 2017.
Sjećanje im je očito kratko pa zaboravljaju da u dva mandata nisu riješili baš ništa tj. nisu realizirali ni jedan projekt.30. 11. 2016.
Da ste najnesposobniji župan u Hrvatskoj, nije pitanje moje retorike već statistike. Naime kad netko potroši 1.609.095.599,95 proračunskih kuna i ne izgradi ništa, nije pokazatelj nečije sposobnosti već nesposobnosti. Toliko biste barem trebali razumjeti hrvatski jezik. Kad me pitate što  znači "biti dobar", odgovorit ću Vam kako Vi to navodite na svoj osebujan način. To Vam predstavlja ono što Vi nikad niste bili i nikad nećete biti. 18. 3. 2017.

Štromar o 'Titanik vladi' i 'zaboravnom Stričaku'

Naša Titanik Vlada napokon ima ideju, kakvu takvu, ali barem je ideja pa stječemo dojam da se nešto radi... Projekt bi se, kako sam već napomenuo, provodio u vojarni u Optujskoj u Varaždinu, a time ujedno prihvaćamo prijedlog Titanik Vlade HDZ-a i MOST-a da se vojska vrati u grad.9. 2. 2017.
U vrijeme dok njihova nevjerodostojna Vlada HDZ-a i Mosta u rukavicama i potiho provodi odluke, među kojima su i one koje čine direktnu štetu građanima, oni napadima i jeftinim populizmom pokušavaju pridobiti pokoji glas građana.23. 3. 2017.
Ja razumijem da su Reformistima ovi izbori jako značajni i da moraju ići u koalicije. Ali oni idu sa svakim, to je politički blud. Pozivam Reformiste da nakon se nakon poraza vrate u HNS ili odu u HDZ.25. 4. 2017.
Podsjećam predsjednika HDZ-a Varaždinske županije Anđelka Stričaka da je u Saboru dizao ruku protiv svih projekata u Varaždinskoj županiji. Podržao je državni proračun u kojemu nije bilo sredstava za naše škole u Varaždinskoj županiji. Da su se obistinile želje gospodina Stričaka i HDZ-a, sad srednjoškolci ne bi imali sufinaciranje prijevoza. Iz svega toga proizlazi jedan jedini zaključak, da je zastupniku Stričaku jedino bitna njegova fotelja u Saboru, a da za građane Varaždinske županije uopće ne mari.23. 2. 3017..
Čestitam Stričaku na svim nastojanjima njega i HDZ-a da unazadi Varaždinsku županiju i cijeli Sjever. Ne volim se vraćati u prošlost, ali kad imate posla s ljudima kratkog pamćenja poput gospodina Stričaka, moram podsjetiti na ne tako davne događaje.13. 1. 2017.

Rezultati ankete

Što očekujete, kakav će Predrag Štromar biti ministar graditeljstva?

Izvrstan

9%

Vrlo dobar

4%

Dobar

8%

Loš

21%

Jako loš

58%

Komentari