4. Festival vina: Glazbeni kokteli, tombola i dobra kapljica na Varaždinbregu

Objavljeno: 23.05.2012. 10:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: wisconsinchalet.com

U organizaciji varaždinskog Rotary kluba Varaždin - Jug, u petak 1. lipnja s početkom u 20 sati na terasi hotela La'Gus na Varaždinbregu održat će se humanitarna akcija "4. Festival vina".

Cilj spomenute humanitarne akcije varaždinskih rotarijanaca  je prikupiti sredstva za školovanje uzornih mladih studenata, koja će biti dodijeljena u vidu godišnje stipendije.

- Manifestaciju smo pokrenuli prije četiri godine, da bi kroz promociju vrhunskih vina osigurali sredstva za školovanje mladih koji se istiću talentom i po izvrsnosti. Prošle školske godine s 3.000 kuna stipendirali smo tri studenta, a na raspisani natječaj javilo se njih pedesetak -  istaknula je Nataša Cikač, predsjednica RK Varaždin – Jug na konferenciji za medije u prostoru kavane Grofica Marica.

Organizatori ističu da su se uz pomoć desetak vrhunskih vinara i renomiranih glazbenika pobrinuli da druženje na Varaždinbregu  bude izuzetno ugodno.

Kupnjom ulaznice od 150 kuna svi će moći uživati u besplatnoj konzumaciji vrhunskih vina, raznolikoj gastronomskoj ponudi i bogatoj tomboli.

Poseban „štih“ druženju dat će raznovrsni glazbeni program u kojem nastupaju Band “Kronika”, „Praline & Fast Food“ jazz band i Darko Meštrić.

Komentari