u tehnološkom parku

Ako ste poslovna žena i zanima vas kako možete još više napredovati posjetite Mađunarodnu mrežu poslovnih žena u Varaždinu

Objavljeno: 31.10.2017. 09:04

Zadnja izmjena: 31.10.2017. 09:13

16. studenoga od 18 do 20 sati u Tehnološkom parku će se održati predstavljanje Međunarodne mreže poslovnih žena u Varaždinu, a program će voditi Emilija Skočibušić koja će priprediti susret sa ženama iz županije i grada Varaždina.

Udruga je osnovana u cilju promicanja, razvoja i unapređenja poduzetništva s naglaskom na žensko poduzetništvo na međunarodnoj razini i u Republici Hrvatskoj, promidžbe i razvoja poslovnih žena i njihovih postignuća te postizanja ravnopravnosti žena u svijetu poduzetništva.

Ova neprofitna organizacija okuplja aktivne poduzetnice i poslovne osobe kojima je cilj umrežavanje, podrška i pomoć ženama, bilo poduzetnicama ili zaposlenima kod poslodavaca, u državnoj ili javnoj upravi. Udruga radi na osnaživanju žena, poticanju na promjene i na ostvarenje života kakav zaslužuju te su dobrodošle sve žene iz regije koje se vide u svijetu poduzetništva.
 

Komentari