Besplatan Pan Renesansni vlak i autobus voze na Renesansni festival

Objavljeno: 28.08.2012. 18:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Carlsberg Croatia

Carlsberg Croatia i ove godine otvara svoja vrata za Koprivničance i njihove goste. Besplatan Renesansni Pan vlak iz Zagreba i autobus iz Varaždina voze posjetitelje na Dan otvorenih vrata pivovare Carlsberg Croatia i Renesansni festival.   

Carlsberg Croatia i Grad Koprivnica pozivaju vas na Renesansni festival od 30. kolovoza do 3. rujna, a festival je prilika za upoznavanje s još jednom znamenitosti Koprivnice – pivovarom Carlsberg Croatia.      

Carlsberg Croatia sa svojim brendom Pan već petu godinu za redom podržava Renesansni festival, jednu od najboljih povijesno-kulturnih atrakcija kontinentalne Hrvatske.

Prilika je to da se na trenutak vratite u prošlost, uživate u viteškim igrama, kušate srednjovjekovnu hranu i upoznate stare zanate i običaje. Uz bogat festivalski program, Carlsberg Croatia u subotu 1. rujna organizira i Dan otvorenih vrata pivovare od 12.00 do 14.00 sati. Pivarski će majstori posjetitelje dočekati s Pan osvježenjem te ih provesti kroz pivovaru i upoznati s procesom proizvodnje piva.

Kako bi Dan otvorenih vrata i Renesansni festival približili gostima iz drugih gradova za sve posjetitelje iz Zagreba osiguran je besplatan prijevoz Pan Renesansnim vlakom koji za Koprivnicu kreće s Glavnog kolodvora 1. rujna u 10.25, dok je za posjetitelje iz Varaždina organiziran besplatan prijevoz autobusom. Povratak u Zagreb i Varaždin planiran je u večernjim satima.

Nakon posjeta pivovari, osiguran je i prijevoz na koprivničke bedeme gdje se druženje i zabava nastavljaju uz bogat program Renesansnog festivala. Naravno, Pan je i ove godine zadužen za osvježenje na festivalu sa svim svojim okusima Pan Lagerom, Pan Zlatnim te Pan Radlerom limun i naranča. 

Pan renesansni autobus iz varaždina – raspored 1.9.2012.

10.30 renesansni pan autobus kreće iz varaždina za koprivnicu (autobus kreće s ugibališta kod željezničkog kolodvora nasuprot hotela varaždin)

12.00 dolazak u pivovaru carlsberg croatia i početak dana otvorenih vrata

14.00 polazak autobusa iz pivovare carlsberg croatia na renesansni festival

20.00 polazak renesansnog pan autobusa za varaždin

21.30 dolazak u varaždin

 

 

Komentari