Bogat i raznovrsan program za božićni koncert u Knegincu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 25.12.2011. 11:54

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Božićni koncert u organizaciji Općine Gornji Kneginec i Turističke zajednice Općine Gornji Kneginec, bit će održan u srijedu, 28. prosinca, u dvorani Osnovne škole u Knegincu Gornjem  s početkom u 18 sati.

Kneginčani imaju jedinstvena priliku da iduće srijede radost Božića ponesu iz svojih domova i zapjevaju tradicionalne pučke popijevke na Božićnom koncertu.

- Božić je događaj koji uvijek iznova i s jednakim žarom raspjeva dušu svakoga čovjeka, dok su popijevke biseri pučkog izričaja. Stoga, ovim koncertom želimo okupiti ljude dobre volje i pružiti im jedinstveni doživljaj Božića na Božićnom koncertu – ističu organizatori priredbe.

Na koncertu nastupaju dječji zbor Runolist, zbor mladih Agape, župni zbor sv. Marije Magdalene, tete i mališani dječjeg vrtića Bubamara iz Gornjeg Kneginca, kneginečka grupa Red Line i Andreja Boltek te učenici Osnovne škole Kneginec Gornji.

Osim spomenutih nastupit će i Krijesnice-zbor učiteljica OŠ Kneginec Gornji, Ženski vokalni sastav  i Tamburaški orkestar KUD-a Ježek iz Beretinca, Antonio Tkalec iz Varaždina, zbor mladih Adonai i prijatelji iz župe sv. Josip iz Varaždina i Ženski zbor KUD-a "Mak" iz Trnovca Bartolovečkog.

Voditeljica programa je Ivana Cvek Vidić, a ulaz je za sve posjetitelje priredbe besplatan.

Komentari