DŠR Lančić-Knapić: Tradicionalno pješačenje na blagdan Sveta tri kralja

Objavljeno: 22.12.2014. 08:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - DŠR Lančić-Knapić

Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić organizira tradicionalno, peto po redu grupno pješačenje na blagdan Sveta tri kralja, 6. siječnja 2015. godine.

Okupljanje zainteresiranih rekreativaca bit će u Društvenom domu u Knapiću (Lančić – Knapić, grad Ivanec, Varaždinska županija) od 08:00 sati, dok je polazak predviđen u 09:00 sati.

Pješačka ruta s povratkom iznosi 8,8 km (Knapić - Pišće - Risje - Žgano vino - Skradnjak - Knapić). Na Žganom vinu predviđen je odmor, a sudionike dočekuje kuhano vino, topli čaj i domaći specijaliteti. Slijedi povratak do društvenog doma u Knapiću gdje sudionike čeka druženje u ugodnom prostoru uz topli obrok, osvježavajuća pića i iznenađenje - zabava uz glazbeni sastav.

- Mole se sudionici pješačenja stariji od 14 godina da donacijom od 20 kuna pomognu u pokrivanju troškova organizacije pješačenja. Donacije se prikupljaju od 08:00 do 08:45 sati. Za sve sudionike pješačenja osigurana je hrana i piće. Svi sudionici pješačenja, i djeca i odrasli, trebaju se prijaviti za zapisnički stol zbog evidencije točnog broja sudionika pješačenja - ističu organizatori te ujedno mole veće grupe sudionika pješačenja da na kontakte DŠR-a (098 936 8511 - Vinko Harjač ili e-mail: [email protected]) najave svoj dolazak i navedu ime svoje ekipe. Naime, organizatori će pripremiti zahvalnice za sudjelovanje, koje će im uručiti na druženju nakon pješačenja.

Sve informacije dostupne su i na www.dsr-lancic-knapic.hr ili Facebook profilu DŠR Lančić – Knapić.

Komentari