Dvadeseti Ludbreški sejem bit će otvoren 30. kolovoza

Objavljeno: 10.08.2012. 10:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Na prostoru Trga svetog Trojstva u Ludbregu za vrijeme trajanja manifestacije Dani ludbreške Svete nedjelje održat će se „Ludbreški sejem.“ Manifestacija gospodarskog sadržaja ove će se godine održati dvadesetu godinu zaredom.

U ponudi „Ludbreškog sajma“ naći će se predmeti starih zanata, razne rukotvorine, suveniri, ručni radovi, kožna galanterija, drveni suveniri, knjige, proizvodi od lavande, bučino ulje, kupinovo vino, med, poljoprivredna mehanizacija, kovani alati, inox proizvodi, štednjaci, kamini.

Zasad je prijavljeno 45 izlagača.  Sajam će biti otvoren u četvrtak 30. kolovoza. Uoči otvorenja u 15 sati bit će održan stručno-radni skup u Gradskoj vijećnici POU-a „Dragutin Novak.“ Na skupu kojem će pribivati ludbreški gospodarstvenici i obrtnici, izlagači na sajmu, predstavnici obrtničkih komora i drugi prezentirat će se mjere za poticanje poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls.“

Program otvorenja započet će u 17 sati na Trgu svetog Trojstva uz prigodni kulturno-umjetnički program. Poslije otvorenja sajma u hotelu Amalia bit će otvorena i gastro izložba.  Sajam će se moći razgledati do 2. rujna.

Komentari