ENTER! Preporuka

Vijeće Europe s Gradom Varaždinom organizira trening za osnaživanje mladih koji žive u nepovoljnom okruženju

Objavljeno: 28.11.2018. 10:24

Zadnja izmjena: 01.12.2018. 10:08

U svrhu osnaživanja mladih, Vijeće Europe zajedno s Gradom Varaždinom i inicijativom mladih Varaždin za Europsku prijestolnicu mladih organizira trodnevni trening u sklopu programa Vijeća Europe – ENTER! Preporuka. 

Opći cilj ovog treninga je osnažiti sudionike za korištenje neformalne edukacije i rada s mladima u procesu osnaživanja mladih koji žive u nepovoljnom okruženju. Sudionici će imati prilike unaprijediti kapacitete za rad s mladima i neformalnu edukaciju u svakodnevnom radu s mladima, informirati se o Enter! Preporukama Vijeća Europe, identificirati i diskutirati o izazovima mladih u procesu pristupa socijalnim pravima, dobiti podršku u planiranju specifičnih naknadnih inicijativa temeljenih na neformalnoj edukaciji i radu s mladima, koje će biti usmjerene na pružanje podrške mladima u procesu pristupa socijalnim pravima.

Trening će se održati u Studentskom klubu u ulici Julija Merlića 9, a rok za prijavu je do 3. prosinca do 12 sati, dok će odabir sudionika biti dan kasnije. Sudionici su obvezni prisustvovati sva tri dana (petak 7.12. od 9 do 16:30h, subota 8.12. od 10 do 17 sati i nedjelja 9.12. od 10 do 13 sati). Na kraju treninga, svi sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju. Organizator pokriva troškove ručka svaki dan i pauza za kavu; putne troškove, ako sudionici dolaze izvan Varaždina te troškove smještaja, ukoliko sudionici dolaze iz mjesta koja su udaljena više od 50 kilometara. 

 

Komentari