Fashion Festival Croatia idući vikend u atriju Starog grada i centru Varaždina

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 01.06.2013. 18:32

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

Foto: -

U varaždinskoj palači Herzer predstavljena je modna manifestacija "Fashion Festival Croatia Varaždin 2013." koja će se održati od 7. do 9. lipnja u atriju Starog grada u Varaždinu i centru grada, pod medijskim pokroviteljstvom eVaraždina...

Svečano otvorenje s pratećom himnom festivala naziva "Anđeo" koju potpisuje Nenad Kumrić, održat će se u petak, 7. lipnja u 19 sati u atriju Starog grada.

Riječ je o kulturnom i zabavnom događanju s naglaskom na modu s ciljem da se kroz modu i ljepotu na sofisticirani način promoviraju svi sudionici festivala, Stari grad, Gradski muzej Varaždin, kultura i povijest grada Varaždina.

Vrsta događanja FFC-a Varaždin 2013. je kulturnog i zabavnog karaktera, s ciljem da se kroz modu i ljepotu na sofisticirani način promoviraju svi sudionici festivala, Stari grad, Gradski muzej Varaždin, grad Varaždin, njegova kultura, povijest, sadašnjost i budućnost.

Organizatori napominju kako je festival kulturnog, ali i zabavnog karaktera, a posjetitelji Festivala imat će priliku na različitim lokacijama po Varaždinu skupljati štambilje anđela u atriju Starog grada, Gradskom muzeju Varaždin, braoknoj palači Sermage, Muzeju anđela, restoranu & pizzeriji "Verglec", caffe & lounge baru Ritz, kavani Les Zazous te caffe baru & clubu Barfly.

U dvorištu Gradskog muzeja Varaždin održavat će se modne revije, ulični make up, izrađivat će se frizure, face & body painting.

Modni dizajneri, sudionici FFC Vž imaju zadanu temu izrade haljine Marije Jurić Zagorke i tijekom natjecanja mogućnost osvajanja lijepih nagrada.

Najbolji rad, haljina koja će osvojiti prvu nagradu, biti će izložena prema odluci najvećeg broja glasova u prostoru Gradskog muzeja Varaždin tijekom cijele godine, sve do idućeg FFC Varaždin 2014., kao jedan od pokazatelja povijesne mode iz određenog razdoblja, inspiriran potpisom pobjedničkog dizajnera.

- Koncept festivala je idealan način da se u srcu povijesne jezgre Starog grada, cijenjenog i prekrasnog Gradskog muzeja Varaždin, kao i samog grada Varaždina, ove godine putem projekta FASHION FESTIVAL CROATIA, Grad Varaždin, Hrvatska, kao hrvatska moda, ljepota, kultura, prezentira na što bolji način i privuče pozornost potencijalnih, budućih klijenata i korisnika, poslovnih partnera, ističu organizatori.

Fashion festival Croatia Varaždin 2013. otvoren je u petak od 19 do 22 sata, u subotu od 10 do 14 sati, i od 17 do 22 sata te u nedjelju od 10 do 14 sati.

Glavni organizator festivala je tvrtka Helluor.

Komentari