Feel the Beat: Plesni događaj godine u Lumini centru

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 16.02.2015. 19:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Lumini

Izvor: galerija-images/Lumini ples

Subotnja večer u Lumini centru, 21. veljače priređuje pravu poslasticu za sve posjetitelje, ali umjesto groznice mogu očekivati jedno od najznačajnijih plesnih događaja godine. Veliko plesno natjecanje Feel the Beat, u organizaciji UPS Feel i Lumini centra, počinje od 16 sati, a u trosatnom plesnom maratonu okupit će više od 200 profesionalnih plesača iz cijele Hrvatske...

Najbolje od najboljih očekuje nagradni fond u iznosu 8.000 Kn u poklon karticama Lumini centra, a sve posjetitelje slobodan ulaz na vrhunski plesni spektakl.

Bilo da se radi o popularnim plesnim stilovima kao što su jazz dance, break dance, hip hop, disco dance, show dance ili manje poznatim tehnikama poput house, locking i street show, Feel the Beat plesno nadmetanje ponudit će 24 plesne vratolomije u režiji 16 plesnih studija iz cijele Hrvatske. U kategorijama Cicibani, Djeca i Juniori svoje plesno umijeće pokazat će nade iz plesnih skupina UPS Feel iz Varaždina, Bambi Kids iz Zagreba, Plesni studio Jump iz Koprivnice, Nexus iz Čakovca, Plesna udruga Nimeta iz Zadra, DND Ivanec iz Ivanca i Plesna skupina Freestyle iz Zagreba. Neće biti manje uzbudljivo niti u seniorskoj kategoriji u sklopu koje će odmjeriti snage perspektivni polaznici plesnih studija New Dimension iz Zagreba, Plesni klub Ivančica iz Ivanca, Cro Dance iz Zagreba, Hip Hop House iz Zagreba i Plesni klub Plan B iz Varaždina.

Plesat će se na pozornici Luminija i između natjecateljskih nastupa zahvaljujući najavljenom dolasku Cheerleading Kluba Bravo iz Varaždina, Plesnog studija Nexus iz Čakovca i atraktivnih trbušnih plesačica iz Plesne udruge Nimeta. Neće nedostajati niti dobre glazbe uz posebnu gošću, mladu zvijezdu Saru Renar što potvrđuju njene ovogodišnje nominacije za Porin za najbolji album alternativne glazbe te za najbolju žensku vokalnu izvedbu.

Da se može očekivati ugođaj kao iz legendarnih plesnih filmova Groznica subotnje večeri, Flashdance ili Step Up, dovoljno govori velika popularnost organizatora ovog plesnog natjecanja. Ono po čemu se Univerzalni plesni studio Feel bitno razlikuje od ostalih je sama ponuda više vrsta stilova plesa, dok je svaki od njih potkrijepljen programom vrhunskih voditelja. Osim samog programa, UPS Feel ističe se i po uspješnim nastupima što potvrđuju mnogobrojna gostovanja i natjecanja, a najveći uspjeh je postigao show dance koreografijama na natjecanju Dancing steps u Zagrebu.

Koliko je dobra odluka osjetiti ritam na jednom od najznačajnijih plesnih događaja godine uvjerite se u subotu, 21. veljače u Lumini centru, a do tada jedino preostaje odbrojavati do vrhunskog plesnog spektakla uz službene stranice organizatora na www.lumini.hr i www.feelples.hr
{gallery}Lumini ples{/gallery}

Komentari