SURADNJA FOI-A I SVEUČILIŠTA U BEČU

E-UČENJE Od sada će poduzetnicima biti olakšano poslovanje zahvaljujući DIGITRANS platformi

Objavljeno: 11.09.2018. 12:27

Zadnja izmjena: 11.09.2018. 12:36

Dobre vijesti stižu za mala i srednja poduzeća, ali i cijelu poduzetničku zajednicu i druge zainteresirane strane. U rujnu će poduzetnicima biti dostupna DIGITRANS platforma za e-učenje čime će si poduzetnici olakšati izazove digitalne transformacije. Digitrans.me platforma razvijena je od strane tima Sveučilišta u Beču u suradnji s ostalim partnerima na DIGITRANS projektu, među kojima je i Fakultet organizacije i informatike. Voditelj projekta na FOI-u je prof. dr. sc. Vjeran Strahonja.

DIGITRANS platforma predstavlja sveobuhvatni vodič za poduzetnike koji im odgovara na pitanje trebaju li mijenjati poslovni model i ako trebaju – kako da to učine. Koristeći Metodu digitalne transformacije, razvijenu u sklopu projekta DIGITRANS, moći će transformirati svoj poslovni model u digitalni poslovni model, znat će kako koristiti nove digitalne tehnologije, agilne koncepte poslovnog upravljanja te nove načine organizacije rada, s ciljem veće zarade, pridobivanja najkvalitetnijih ljudi, povećanja produktivnosti radnog tima, ostvarivanja zadovoljstva klijenata i partnera te postizanja prednosti u odnosu na konkurenciju.

Platforma obuhvaća kvalitetne materijale potrebne za provođenje treninga prema DIGITRANS metodologiji, studije i istraživačke radove te informacije o transformacijskom poslovnom pristupu inovacijama i poduzetništvu, sa posebnim fokusom na rastuće održive sektore ekonomije (Kreativna industrija, Zelena ekonomija i Zeleni ICT). Treninzi će se u održavati sve do proljeća 2019. godine, a u Hrvatskoj je regionalni centar za provedbu Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o., poslovni inkubator koji djeluje u bivšoj vojarni u Čakovcu.

 

Komentari