I Škoro na snimanju "Lijepom našom" u Ljubešćici

Objavljeno: 14.01.2011. 12:45

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: skoro.hr

Javno snimanje popularne emisije Hrvatske televizije "Lijepom našom" uskoro će se održati i u našem kraju i to već 26. siječnja u Ljubeščici.

U prokušanoj televizijskoj formuli u snimanju emisije sudjelovat će čitav niz popularnih zvijezda hrvatske estrade, KUD-ova i novih nada narodne glazbene umjetnosti. Javno će se snimanje održati u Ljubešćici u sportskoj dvorani, a imati će humanitarni karakter. Naime, dio prihoda od ulaznica donirat će se Centru za odgoj i obrazovanje "Tomislav Špoljar".

Ulaznice za koncert biti će u prodaji od 17. siječnja, a moći će se kupiti u Općini Ljubeščica, u Turističkim zajednicama Novoga Marofa i Varaždinskih Toplica, dok će ih u Varaždinu prodavati agencija Galileo Travel.

Glavne zvijezde spektakla u Ljubeščici biti će Miroslav Škoro i Zlatko Pejaković, a nastupiti će još Ivica Pepelko, Kvartet Gubec, Gazde, Kavaliri, Baruni, Juraj Galina, Nenad Kumrić - Charlie, Adam Končić, Gordana Ivanjek, Željko Krušlin - Kruška, KUD Varteks, KUD Ljuba Voda kao i desetak drugih domaćih glazbenika i kulturno-umjetničkih društava.



Komentari