plesni spektakl

Imate klinca kojemu je ples jača strana? Prijavite ga na 'Varaždin Dance Open' koji će se uskoro održati u Luminiju

Objavljeno: 23.11.2017. 09:02

Zadnja izmjena: 23.11.2017. 09:07

U nedjelju 3. prosinca s početkom u 10 sati u Lumini Centru u Varaždinu održati će se veliko plesno natjecanje pod nazivom 'VARAŽDIN DANCE Open' otvoreno za sve plesne discipline i dobne kategorije.

Cilj natjecanja je povezivanje različitih plesnih stilova te promicanje plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj i međunarodnoj razini, ali i poticanje društvene socijalnosti djece i odraslih te promoviranje zdravog života. Organizatori ovog plesnog događaja su Entertainment i Plesno Manekenski studio Lena.

Varaždin Dance Open jedinstvena je prilika brojnim plesačima da jednom godišnje javno pokažu svoje sposobnosti i umijeća i zato ima veliki kulturni i sportski značaj za Grad Varaždin.

Prvi dio natjecanja namijenjen je za mališane od 2 do 12 godina dok je drugi dio namijenjen onima iznad 12 godina, a da natjecateljima neće biti jednostavno, potvrđuje i stručni žiri sastavljen od brojnih državnih, europskih i svjetskih osvajača odličja.

Na natjecanje se mogu prijaviti plesači iz Hrvatske i inozemstva, a natjecatelje očekuju brojni pehari, medalje i diplome, no predviđena je i novčana nagrada najboljima od najboljih. Natjecanje je otvoreno za javnost, a ulaz za posjetitelje besplatan je tako da svi zainteresirani za prijavu neka zatraže prijavnicu na: [email protected].

 

 


 

Komentari