javna tribina

Kako do bespovratnih sredstava za obnovu kuća saznajte u Općini Maruševec

Objavljeno: 02.03.2020. 12:21

Zadnja izmjena: 02.03.2020. 12:48

Foto: Ilustracija

Za svu zainteresiranu javnost, Općina Maruševec organizira ovog tjedna tribinu „Energetski pametnije, za život ugodnije“.

Na tribini će potpredsjednik Vlade RH Predrag Štromar dati građanima informacije kako doći do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća. Tribina će se održati u petak, 6. ožujka 2020. godine u 18 sati, u prostorijama Općine Maruševec.

Naime, krajem prvog kvartala 2020. godine bit će raspisan će Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća, za postojeće obiteljske kuće, bez obzira na godinu izgradnje, s osnovnim uvjetom da su legalizirane.

Štromar na tribini će govoriti o ovoj popularnoj mjeri, uvjetima prijave i prihvatljivim aktivnostima, za što su u financijskom planu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osigurana nacionalna sredstva.

Energetska obnova obiteljskih kuća provodila se 2015. godine također putem Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Projekti su se provodili tijekom 2015. i 2016. godine, a sufinanciranje je u cijelosti bilo osigurano također iz nacionalnih sredstava.

Komentari