U Rogozu Ivan Vragolovich Band i Gadjo Manouche 15. svibnja

Objavljeno: 03.05.2011. 15:29

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Facebook

U nedjelju 15. svibnja, Klub Rogoz upriličit će pravu glazbenu poslasticu, nastup dvaju vrhunskih bendova, autentičnog glazbenog izričaja, a svaki od njih imat će svoju promocije albuma...

Ivan Vragolovich Band (folk/rock/blues) ovom prilikom promovira svoj prvijenac 'I am a man', koji je snimljen u Sun studiju u Memphisu (USA). Ivan je pobjednik prvog hrvatskog Blues challenga, a zadnje vrijeme svira i surađuje s kompletnim bandom (Mario Žuvela na kontrabasu, Ante Prgin Surka na udaraljkama/perkusijama i Varaždinac Jura Geci na električnoj gitari).

U toj energičnoj postavi, bend ce nastupiti u Rogozu i ponuditi publici jedinstveni spoj starog i novog, sinergiju folka rocka i bluesa, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Gadjo Manouche je zagrebačko-varaždinski gypsy swing kvintet nastao 2008. godine. U njemu sviraju Varaždincima dobro poznati glazbenici (Sick swing Orchestra, Cool shakes...), a i oni će u Rogozu promovirati svoj novi CD koji je upravo snimljen u Zagrebu.

Od osnutka do danas dečki su odsvirali mnoštvo koncerata, potvđujući svoju autentičnost i kvalitetu.

Sve to garancija je odlične enegrične svirke uživo, koja će pružiti presjek i sinergiju glazbenih žanrova od swinga, gypsy jazza, bluesa, rocka, folka i singer/songwriter izričaja.

Sve to treba doživjeti, pogotovo u prostoru podrumske scene Zvonimira Rogoza, koja je idealna za takav koncert. Cijena ulaznice je simboličnih 20 kn.


Komentari