novi termin

Ljubaf pogledajte danas u 21 sat u dvorištu Županijske palače u Varaždinu

Objavljeno: 17.07.2016. 10:11

S obzrom na to da je jučer cijeli dan padala kiša, a Kerekesh Teatar nema svoj krov nad glavom u Varaždinu, predstava Ljubaf odgođena je, a u njoj možete uživati danas u 21 sat u dvorištu Županijske palače u Varaždinu.

Zbog velikog interesa za predstavu, ako želite rezervirati ulaznice za Ljubaf - 17.7. u 21h u Varaždinu, pošaljite poruku u inbox Facebook stranice Kerekesh Teatra: broj ulaznica i kontakt broj. Ulaznice možete kupiti i danas prije predstave, ali onda svakako dođite između 19h i 20h, kako ne biste ostali bez ulaznica. 

Ljubaf je komedija u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Srečko Frljužec, koji zna gdje je njemu mjesto u kući, nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice. Malo topline u Srečkov život unosi prijatelj Ivek, a najviše iskrene ljubavi iskazuje susjed Đura prema svojoj simpatiji iz srednje škole, gospođi Štefici. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija.

 

Komentari