Ljubitelji adrenalina i airsofta sutra dolaze na svoje u Lepoglavi

Objavljeno: 21.11.2015. 15:37

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 13:00

Foto: Udruga P.A.S.

Lepoglava je ove nedjelje glavno odredište ljubitelja airsofta i vojno – simulacijskih igri. Naime, u Vudeljama će se održati susret Mountain Storm 2015. Okupljanje je u 8 sati ispred etno kuće „Geček“, a susret počinje u 9 sati u šumi nedaleko od kuće...

Naime, natjecanje se provodi drugu godinu, a očekuje se oko 50 ljudi s područja cijele Hrvatske. Događaj organizira Udruga P.A.S. iz Lepoglave čije su aktivnosti vezane uz paintball, airsoft i survival (boravak u prirodi).

Natjecanje će trajati oko 3 sata, a sudjelovati mogu sve punoljetne osobe. Oko 50 sudionika bit će podijeljeno u timove te dobiti zadatke, a u airsoftu se ne koriste puške već replike koje svojim izgledom te težinom oponašaju prave puške.

Dalibor Škvarić, predsjednik Udruge, istaknuo je da se nada da će ovakvi susreti prijeći u tradiciju.

- Očekujemo dobar odaziv, a osim airsofta, želimo prikazati mogućnosti turističko – adrenalinskih događaja u našem kraju, rekao je Škvarić ujedno pozvavši zainteresirane da sudjeluju te se uključe u Udrugu P.A.S.

Sredstva za provedbu susreta osigurana su od strane grada Lepoglave, a planirana su kroz projekt "Avantura Lepoglava 2015" u organizaciji navedene Udruge.

 

Komentari